Skip to main content

Goederen opslaan bij koude temperaturen: hierop moet je letten

goederen opslaanHeb je een handelszaak en moet je goederen opslaan? Dan is het cruciaal om dat op een efficiënte, veilige en duurzame manier te doen. Zeker bij koude temperaturen is goederenopslag een belangrijk aandachtspunt. Als je het niet op de juiste manier aanpakt, kunnen je goederen namelijk beschadigd geraken. Waarop moet je precies letten? Wij maken je wegwijs!

stockageruimte, opslagruimte, goederen opslaan, goederen stockeren, goederen opslaan tips, hoe goederen opslaan

Lees meer …Goederen opslaan bij koude temperaturen: hierop moet je letten

  • Aangemaakt op .

Een deurluifel kopen? 4 aandachtspunten

deurluifel kopenBen je eigenaar van een handelszaak of heb je een toonzaal? Dan weet je ongetwijfeld dat een deurluifel geen overbodige luxe is. Zo hoeven je gasten niet in de regen te wachten. Ook als particulier is een deurluifel een goede manier om je bezoek op gepaste en elegante wijze te ontvangen. Maar waarop moet je letten als je een deurluifel koopt? Wij zetten vier aandachtspunten op een rijtje.

deurluifels, deurluifels gamma, deurluifels belgie, voordeurluifel, deurluifel, aluminium deurluifel, deurluifel kopen

Lees meer …Een deurluifel kopen? 4 aandachtspunten

  • Aangemaakt op .

De do’s en don’ts bij goederenopslag

goederenopslagBen je bedrijfseigenaar en moet je goederen – al dan niet voor lange tijd – veilig en droog kunnen stockeren? Dan is een efficiënte oplossing voor goederenopslag onmisbaar. Hoe maak je de juiste keuze en waarop moet je letten? We zetten enkele belangrijke do’s en don’ts op een rijtje.

opslagruimte, opslagruimte goederen, goederen opslaan, goederen stockeren, goederen opslaan tips, hoe goederen opslaan, goederenopslag

Lees meer …De do’s en don’ts bij goederenopslag

  • Aangemaakt op .

3 tips om een overdekte fietsenstalling in te richten

overdekte fietsenstalling Een overdekte fietsenstalling biedt niets dan voordelen. Fietsen zijn onder de overkapping te allen tijde beschermd tegen regen en wind, en dat stemt de eigenaars van die fietsen dan weer tevreden. En of die fietsers nu je klanten, werknemers of collega’s zijn: een efficiënt ingerichte fietsenstalling is voor iedereen een meerwaarde. Tips om er het beste uit te halen!

fietsenstalling, fietsenstalling kopen, overdekte fietsenstalling inrichten, fietsenstalling inrichten, inrichten overdekte fietsenstalling, fietsenstalling inrichting

Lees meer …3 tips om een overdekte fietsenstalling in te richten

  • Aangemaakt op .

Een overdekt terras: wat is de meerwaarde voor je horecazaak?

overdekt terrasEen gezellig terras tilt de waarde van je horecazaak meteen omhoog. Als het mooi weer is, kunnen je klanten buiten gezellig genieten van een drankje en een hapje. Maar wat als het weer plots omslaat? Dan is een overdekt terras geen overbodige luxe. Bovendien kan het terras ook dienstdoen als rokersruimte.    

terrasoverkapping aluminium, overkapping terras, overdekt terras, horeca terras, terras overdekken, terras horeca, overdekt terras horeca

Lees meer …Een overdekt terras: wat is de meerwaarde voor je horecazaak?

  • Aangemaakt op .