overdekte fietsenstalling Een overdekte fietsenstalling biedt niets dan voordelen. Fietsen zijn onder de overkapping te allen tijde beschermd tegen regen en wind, en dat stemt de eigenaars van die fietsen dan weer tevreden. En of die fietsers nu je klanten, werknemers of collega’s zijn: een efficiënt ingerichte fietsenstalling is voor iedereen een meerwaarde. Tips om er het beste uit te halen!

Lees meer

overdekte fietsenstallingNu de zomer volop aan de gang is, komen heel wat mensen met de fiets naar het werk. En gelijk hebben ze, want waarom zou je met dat mooie weer ’s ochtends nog de spits trotseren met de auto? Met de fiets naar het werk rijden is gezond, goed voor het milieu én je komt nooit meer te laat omdat je in de file stond. Ben jij eigenaar van een bedrijf en wil je je medewerkers extra aanmoedigen om met de fiets naar het werk te komen? Trakteer hen op een overdekte fietsenstalling!

Lees meer

Een overdekte fietsstalling is een must voor elke school. Voor heel wat ouders is het ’s morgens aan de schoolpoort drummen geblazen. De rij auto’s is niet te overzien, aanschuiven is onvermijdelijk en daar gaat stress mee gepaard. Door met de fiets naar school te komen vermijd je heel wat problemen. In groep onder begeleiding of individueel: beide opties zijn – afhankelijk van de leeftijd van je kinderen – mogelijk.

Lees meer

overdekte fietsenstallingWist je dat BOzARC naast overkappingen voor particulieren ook producten aan de overheid en andere grote bedrijven aanbiedt? Een van die producten zijn overdekte fietsenstallingen. Aangezien de herfst definitief begonnen is, gaan er niet veel mensen meer met de fiets naar het werk. Niet alleen omdat het gure herfstweer niet meteen uitnodigt om op de fiets te springen, maar ook omdat er simpelweg aan veel stations geen fietsenstalling beschikbaar is. Als je fiets in de regen staat, zal hij snel roesten, beschadigd worden of erger nog: gestolen worden, omdat er geen fietsbeugel voorhanden is.

Lees meer

Ook voor professionele fietsenstallingen kun je bij BOzARC terechtEen bedrijf vaart wel bij gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten. Nu almaar meer mensen met de fiets naar het werk of naar de winkel gaan, overweeg je misschien een professionele fietsenstalling om hun comfort een boost te geven. Een ruime fietsenstalling die de fietsen tegen de weersomstandigheden beschermt, biedt heel wat voordelen voor je onderneming.

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: