Een jacuzzi-overkapping: zomer én winter genieten

Hou je ervan om te genieten van je buitenjacuzzi? Dan weet je ongetwijfeld dat slecht weer een echte spelbreker kan zijn. Als het begint te regenen, moet je meteen gaan schuilen en hopen dat de regenbui snel verdwijnt. Daar gaat je wellnessmoment. Dankzij een jacuzzi-overkapping hoef je dat scenario echter niet te vrezen. 

Geniet optimaal van je jacuzzi onder een overkapping
Overkapping jacuzzi
Elke jacuzzi overkapping is volledig op maat
Vrijstaande jacuzzi overkapping
Dubbele jacuzzi overkapping
Jacuzzi overkapping tegen uw gevel

Altijd genieten in je buitenjacuzzi

Een jacuzzi-overkapping behoedt je niet alleen voor regenbuien. Ook tijdens de frissere maanden en zelfs wanneer de temperaturen richting vriespunt gaan, kun je je jacuzzi blijven gebruiken. De warmte van de jacuzzi stijgt namelijk en blijft onder de overkapping hangen. Terwijl het buiten koud is, geniet jij met een glaasje bubbels in de hand volop van een ontspannend moment.

Wellness tot in de late uurtjes

Ook ‘s avonds kun je langer genieten van je buitenjacuzzi. Dankzij de gebogen dakstructuur creëert de jacuzzi-overkapping een ruimtelijk gevoel en valt de dauw op de constructie. Je kunt tot laat in de avond lekker blijven genieten, samen met je partner onder de sterrenhemel.

Een jacuzzi-overkapping bestellen.

Wil je optimaal gebruikmaken van je buitenjacuzzi? Aarzel dan niet en ga voor een jacuzzi-overkapping. Onder alle weersomstandigheden neem je zorgeloos plaats in de jacuzzi!

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op! Onze technische experts komen graag vrijblijvend langs voor een offerte op maat


 

Referenties Terrasoverkappingen

Woensdag werd er bij ons een terrasoverkapping geplaatst. Bij deze wil ik u laten weten dat we zeer tevreden zijn met uw service en in het bijzonder de mensen die dit zijn komen plaatsen. Zeer... Meer lezen

Graag wil ik U & UW volledige ploeg bedanken voor het schitterende werk dat JULLIE bij ons hebben gepresteerd !!
Jammer dat wij zolang hebben gewacht om ons een terrasoverkapping te laten... Meer lezen

De overkapping voor de jacuzzi is juist geplaatst. Ondanks het minder toffe weer is het heel goed en netjes geplaatst door drie toffe mannen. Wij zijn blij dat we voor jullie firma hebben gekozen.

Het is heerlijk vertoeven onder mijn BOzARC overkapping , deze beslissing hadden we al jaren vroeger moeten nemen , dank aan alle medewerkers van BOzARC .