Skip to main content

Glazen wanden rond je terras voor optimale beschutting

Een terrasoverkapping biedt beschutting tegen regen, hagel en sneeuw. Maar neerslag is natuurlijk niet het enige wat je buitenervaring kan verpesten.

Wind doet de temperatuur niet alleen fel dalen – zodat je in de herfst of de lente toch twee keer nadenkt voor je met een boek op je terras gaat zitten – maar doet ook stof opvliegen of stuurt slagregen over je terrasmeubilair.

Met glazen wanden van BOzARC verruil je die ongemakken voor een beschut hoekje waar je zelfs op gure winterdagen gezellig kunt zitten.


We maken onze glazen wanden op maat, zodat je ze perfect kunt afstemmen op je terras en je terrasoverkapping.
Jij kiest of je een of meerdere kanten gedeeltelijk of volledig dichtmaakt.
Vaste wanden of schuifwanden? Dat bepaal je zelf!
Vraag ons gerust om in fasen te werken: laat eerst een overkapping plaatsen en ervaar dan zelf van waar de storende wind komt.
Dankzij glazen wanden verandert je terrasoverkapping in een écht verlengstuk van je woning voor optimaal buitenleven!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beschut tegen de wind dankzij glazen wanden rond je terras

 

Vaste of openschuifbare glazen wanden?

 

VAST

VAST

Vaste glazen wanden bieden bescherming tegen wind, slagregen en stof. Ze sluiten perfect aan tegen je overkapping – op eender welke zijde.

OPENSCHUIFBAAR

OPENSCHUIFBAAR

Openschuifbare glazen wanden bieden dezelfde voordelen, maar laten je toe om op warme dagen een fris windje door je overkapping te laten waaien, of om de wand te verplaatsen zodat jij er makkelijk door kunt in plaats van telkens rond te moeten wandelen.

VAST EN OPENSCHUIFBAAR

VAST EN OPENSCHUIFBAAR

Vaste wanden kun je ook perfect combineren met schuifwanden. In de zomer volstaat je overkapping, terwijl je je in de winter kunt terugtrekken in een tuinkamer die je het gevoel geeft middenin je tuin te staan.

 

Extra’s die je glazen wanden écht af maken

Zowel onze vaste als openschuifbare glazen wanden zijn beschikbaar in een volledig transparante uitvoering, zodat je niets van je tuin hoeft te missen. Heb je toch liever meer privacy? Dan is een matte versie ook perfect mogelijk.

Daarnaast heb je op de dwarse kant de mogelijkheid de ronde opening tussen je wand en je overkapping dicht te maken met een ronding. Die kun je openlaten voor luchtdoorstroming, maar ook dichtmaken om alle wind en slagregen buiten te houden.

Ontdek ook onze terrasverwarmers om op elk moment van een aangename temperatuur te genieten in je tuinkamer of onder je terrasoverkapping. Of wat dacht je van exclusieve ledverlichting? Mogelijkheden te over!

  • Glazen wanden houden de wind tegen
  • Uitschuifbare glazen wand voor je terrasoverkapping
  • Zijwand beschermt tegen wind en regen
  • Vaste glazen wand voor je overkapping
  • Geniet langer van je terras met een glazen zijwand.
  • Glazen zijwanden sluiten perfect aan bij je BOzARC terrasoverkapping
  • Voorkom storende wind tijdens je BBQ met een zijwand
  • Zijwanden zijn ook leverbaar in een matte versie

 

Kwaliteit Icon

De ideale oplossing voor jouw terras.

Onze technisch adviseurs komen graag langs om samen met jou de ideale oplossing voor jouw terras uit te denken. Is een glazen wand niets voor jou? Bekijk dan zeker onze aantrekkelijke windschermen.

 

Vraag nu je offerte aan!

Je ontvangt de offerte binnen 5 werkdagen