Skip to main content

overdekte inkomhallenEen overdekte inkomhal bewijst dagelijks haar nut. Je klanten en zakenrelaties – of je nu een horecazaak of een toonzaal hebt – hoeven namelijk niet in de regen te wachten. Maar overdekte inkomhallen hebben méér dan een functionele waarde. Ze geven je bedrijfspand ook een extra toets, op voorwaarde dat je er een kiest die perfect bij de stijl van je zaak past.

Elegante binnenkomst

Wat is het eerste dat je klanten zien als ze je zaak of toonzaal bezoeken? Inderdaad: de gevel. Die ziet er het best uitnodigend en aantrekkelijk uit. Op die manier krijgen je (potentiële) klanten meteen een goed en prettig gevoel. Een overdekte inkomhal combineert het beste van twee werelden. Ze biedt bescherming tegen de regen – stel je dat je gasten voor de deur moeten wachten tijdens een plensbui – en is een elegant verlengstuk van je gevel dat meteen in het oog springt.

Meerdere kleuren, meerdere stijlen

Heb je een modern of klassiek bedrijfspand? Dan kun je je overdekte inkomhal> daar perfect bij laten aansluiten. Onze inkomhallen zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De standaardkleuren (zilvergrijs, bruin, antracietgrijs, wit en crème-wit) zijn erg in trek, maar je kunt ook voor groen, blauw of zelfs geel gaan. De aluminium profielen worden met de grootste precisie en oog voor detail afgewerkt.

Overdekte inkomhallen: degelijk en smaakvol

Dankzij de gebogen dakstructuur biedt een overdekte inkomhal altijd een open en ruimtelijk gevoel. De dakbedekking – verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen – bestaat uit massief polycarbonaat: een uitermate stevige kunststof die tegen een stootje kan en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Wij bieden overigens tien jaar garantie tegen barsten en breken van de dakplaten.

Ben je op zoek naar een overdekte inkomhal? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Voor elk project gaan we bij BOzARC voor maatwerk!