Skip to main content

deurluifelAls je klanten uitnodigt, wil je hen uiteraard niet nodeloos laten wachten bij de deur. Gebeurt dat toch, dan bied je ze het best een droge plek. Een deurluifel is daarvoor de ideale oplossing. Hij biedt niet alleen bescherming, maar fleurt ook de gevel van je bedrijfspand ook op.    

Deurluifels in verschillende stijlen

Ben je eigenaar van klassiek, modern of design bedrijfspand? Dan kun je een deurluifel in dezelfde stijl laten plaatsen. Op die manier creëer je een mooi, samenhangend geheel en wordt je deurluifel zelfs een echte blikvanger. De ruime keuze uit RAL-kleuren laat toe om een deurluifel te plaatsen die perfect bij je favoriete stijl past. Zo leg je je klanten in de watten en ziet je pand er een heel stuk beter uit.         

Welk materiaal kiezen?

Deurluifels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Ga dan voor aluminium profielen. Ze zijn licht, hebben een mooie look en gaan lang mee. Bovendien vergt een aluminium deurluifel – in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten model – geen onderhoud.

Design en duurzaamheid gaan hand in hand

Een aantrekkelijke deurluifel biedt een instant meerwaarde aan je gevel. Maar duurzaamheid is minstens even belangrijk als uitstraling. Bij BOzARC hechten we even veel belang aan beide aspecten. De dakbedekking van onze deurluifels is namelijk gemaakt van massief polycarbonaat, een uitermate stevige kunststof. Als extraatje bieden we tien jaar garantie tegen barsten of breken van de dakbedekking. 

Maatwerk is een must

Geen enkele overkapping is hetzelfde. Voor elk project is maatwerk een must. De deurluifel moet precies passen bij de hoogte en breedte van je deur.

Ben je op zoek naar een deurluifel op maat? Breng een bezoekje aan een van onze toonzalen of vraag een offerte aan. Onze experts staan je met alle plezier te woord.