Skip to main content

Voor grote projecten kan u ook steeds bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een grote overkapping? Dan bent u bij BOzARC aan het juiste adres! Ook voor grote projecten kunt u namelijk altijd bij ons terecht.

Als eigenaar van een bedrijfspand of groot gebouw bent u misschien op zoek naar een grote terrasoverkapping. Denkt u erover na om een overdekte entreehal, een rokersruimte of een fietsenstalling te voorzien voor uw klanten en medewerkers? BOzARC is uw ideale partner voor deze projecten. Onze aluminium overkappingen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren, waardoor ze passen bij elke architectuurstijl.

De overkappingen zijn altijd gemaakt uit de onbreekbare kunststof polycarbonaat. Tegen het eventueel breken en het barsten van de platen krijgt u maar liefst tien jaar garantie. Onze overkappingen worden bovendien volledig op maat gemaakt, zodat de grote overkapping voor uw bedrijfsgebouw voldoet aan al uw eisen. De overkappingen verhogen het comfort van uw werknemers en bezoekers. Een overkapping aan de entreehal zorgt er bijvoorbeeld voor dat niemand in de regen moeten wachten. Een overdekte fietsenstalling is misschien wel dé manier om meer werknemers te overhalen om met de fiets naar het werk te komen.

Bekijk hier enkele afbeeldingen van onze gerealiseerde projecten voor zakelijke klanten en publieke instellingen. Wenst u meer informatie over onze overkappingen voor grote projecten?

Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. U krijgt meteen advies van Philippe of Patrick Verlinden.

Kwaliteitsvolle overkapping van parkeergarages door BOzARC
Overkapping op maat voor in en uitrit van parkeergarage
Kwaliteitsoverkapping voor de stalling van winkelkarren.
Grote overkapping voor een kinderdagverblijf
Gecombineerde BOzARC fietsenstalling en overdekte wachtruimte
Overkappingen op maat voor uw petanquebanen door BOzARC