Skip to main content

goederen opslaanHeb je een handelszaak en moet je goederen opslaan? Dan is het cruciaal om dat op een efficiënte, veilige en duurzame manier te doen. Zeker bij koude temperaturen is goederenopslag een belangrijk aandachtspunt. Als je het niet op de juiste manier aanpakt, kunnen je goederen namelijk beschadigd geraken. Waarop moet je precies letten? Wij maken je wegwijs!

Vriestemperaturen

Bij vriestemperaturen is vooral de aard van de goederen van belang. Sommige kun je probleemloos buiten bewaren wanneer het kwik onder nul gaat. Andere zijn niet bestand tegen de vrieskoude en moet je binnen stockeren.

Uit de regen en de wind

Hevige wind en regen kunnen ook schade toebrengen aan je goederen. Het is dan ook raadzaam om ze niet gewoon tegen je gevel te plaatsen. Als je een overkapping installeert, worden je goederen netjes en droog bewaard. Een aluminium overkapping in combinatie met zijwanden is hier ideaal.   

Duurzame stockageruimte

Een degelijke stockageruimte die jarenlang meegaat is belangrijk bij goederenopslag. Bij BOzARC hebben we daarvoor de juiste oplossing in huis. Onze stockageruimtes zijn gemaakt van aluminium: een uitermate stevig en veelzijdig materiaal dat heel wat afwerkingsmogelijkheden biedt.

Bovendien maken we bij de plaatsing van de stockageruimte gebruik van een gepatenteerd bolgewricht. Dat laat toe om elk project op maat af te werken. We beschikken ook over het CE-label dat aangeeft dat onze producten voldoen aan de eisen binnen de Europese Economische Ruimte op het gebied van veiligheid en kracht.

In alle veiligheid goederen opslaan

Goederen beschermen tegen grillige weersomstandigheden is een belangrijk aandachtspunt, maar ook veiligheid is cruciaal. Dankzij een stockageruimte met een stevige dakbedekking (uit massief polycarbonaat) staan je goederen te allen tijde buiten het bereik van grijpgrage handen. Ook hier zijn zijwanden geen overbodige luxe.

Ben je op zoek naar een oplossing om goederen efficiënt op te slaan? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.