Skip to main content

Veelgestelde vragen

Heb ik ook een bouwvergunning nodig?

Een terrasoverkapping/carport valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de overkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden. Bron:www.vrom.nl
Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of ga naar www.omgevingsloket.nl

Welke garantie biedt BOzARC op haar overkappingen?

Wij bieden een garantie op de lakkwaliteit van het aluminium en het staal alsook op de dakplaten (tegen barsten en breken) voor een periode van 10 jaar vanaf de datum van oplevering, dit volgens de voorwaarden van de fabrikant van de desbetreffende producten. Op de algehele constructie geldt een garantie tegen lekkage van 3 jaar vanaf de datum van oplevering. Na deze 3 jarige garantieperiode worden werkuren en verplaatsingskosten aangerekend (na offerte en schriftelijke goedkeuring klant). Voormelde garantie geldt niet voor schade aan de producten ten gevolge van extreme weersomstandigheden (onder meer doch niet uitsluitend het aanvriezen van dauw, storm of hagel, sneeuwdruk van sneeuw niet afkomstig van onze overkapping, enz.), ondergraving van de constructie door knaagdieren, verstopping van dakgoten en andere afvoeren. Op alle accessoires, zoals hier vermeld maar niet gelimiteerd: LED verlichting, glazen (schuif) wanden, zonneluifels, elektrische screens… wordt een garantie gegeven van 2 jaar en dit volgens de voorwaarden van de desbetreffende fabrikant. Elke vorm van garantie vervalt wanneer de klant zelf wijzigingen aanbrengt aan de BOzARC overkapping of haar accessoires. Daar een BOZARC overkapping een open constructie is, wordt 100% waterdichtheid nooit gegarandeerd. Dienen wij ter plaatse te komen voor een herstelling tijdens de garantieperiode en blijkt dit een eenvoudige onderhoud te zijn, zal deze interventie aangerekend worden met een minimaal bedrag van 160€ (exclusief BTW)

Hoe wordt de BOzARC overkapping het best onderhouden?

We raden u aan de BOzARC overkapping van bij de aankoop een 2 tal keren per jaar grondig af te spuiten met de hogedruk reiniger. (max 100 bar) U mag een biologisch neutraal zeepproduct gebruiken om aan het water toe te voegen. De dakbedekking in polycarbonaat is krasgevoelig. Opgewaaide zandkorrels veranderen een spons, zeemvel of ander wrijfdoek in regelrecht schuurpapier!

Kunnen jullie een richtprijs geven voor een BOzARC overkapping?

U kunt online een offerte met een richtprijs ontvangen door hier te klikken. Indien u wenst kan u tevens een mailtje sturen naar info@bozarc.nl. Een foto van de situatie, vergezeld met enige afmetingen stelt ons in staat u een zo correct mogelijke offerte toe te zenden.

Een definitieve offerte wordt door onze technische adviseur bij u thuis gemaakt na een technische schouw ter plaatse.

Ik vind hier geen antwoord op mijn vraag?

Geen probleem, stel uw vraag via het contactformulier op onze website en wij helpen u graag verder.