Skip to main content

Je voorruit nooit meer ijsvrij moeten maken? Dat kan!

voorruit ijsvrij makenDes winters als het regent … dan zijn de paadjes niet alleen nat, maar vaak ook glad. En behalve beijzelde wegen zorgen ook aangevroren voorruiten weleens voor de nodige wintermiserie. Zou jij ook liever nooit meer de voorruit van je wagen ijsvrij maken voordat je ’s ochtends naar je werk vertrekt? Kies voor een carport en je bent voorgoed van die vervelende klus verlost.

aluminium carport, carport plaatsen,, houten carport

Lees meer …Je voorruit nooit meer ijsvrij moeten maken? Dat kan!

  • Aangemaakt op .

Je wagen altijd in topvorm? Ga voor een autostalling

carport autostallingStormweer, regen, hagel, sneeuw, … In onze contreien heeft elke wagen er elk jaar meermaals mee te kampen. En dat is op zich geen probleem, want auto’s kunnen best tegen een stootje. Maar toch kun je je wagen beter niet buiten laten staan als je hem in topconditie wilt houden. Hagelbollen, rondvliegende takken, losse dakpannen, … ze kunnen flink wat schade aanrichten. Bovendien geef je roestvorming op die manier vrij spel. Heb je geen garage? Een carport of overdekte autostalling is een efficiënte en budgetvriendelijke oplossing.

carport,, aluminium carport, carport prijs, carport plaatsen,, bouwvergunning carport, autostalling, aanbouw carport, meldingsplicht carport

Lees meer …Je wagen altijd in topvorm? Ga voor een autostalling

  • Aangemaakt op .

Welke meerwaarde biedt een overdekte staanplaats voor je auto?

Een overdekte staanplaats voor je auto voorkomt schade en onverwachte kosten.Auto’s die onbeschermd op straat of op een oprit staan, lopen meer risico op schade. Bovendien treedt er sneller slijtage op. Je wagen moet regelmatiger onderhouden worden en – in geval van schade – krijg je met onverwachte kosten te maken. Een overdekte staanplaats biedt soelaas. Het is een verstandige investering die je op termijn dubbel en dik terugverdient.    

carport,, carport hout, carports,, carports aluminium, autogarage, autostaanplaats

Lees meer …Welke meerwaarde biedt een overdekte staanplaats voor je auto?

  • Aangemaakt op .

Kiezen tussen een carport en een garage

Kiezen tussen een carport en een garageHeb je twee auto’s en is je garage te klein om ze allebei veilig te stallen? Of moet je je auto noodgedwongen op de oprit parkeren, omdat je geen garage hebt of omdat je die liever als hobbyruimte gebruikt? Een carport is een goedkope oplossing om je auto te beschermen tegen alle weersomstandigheden, en moet zeker niet onderdoen voor een garage. Toch heeft een extra garage op haar beurt ook heel wat voordelen, mits je de nodige middelen en vergunningen hebt om ze te bouwen. Kun je maar niet kiezen tussen een carport en een garage? Hier vind je alle voor- en nadelen op een rij!

carport,, carport prijs, overkapping,, carports,, aluminium carports, carport zelf bouwen

Lees meer …Kiezen tussen een carport en een garage

  • Aangemaakt op .