Goederen laat je maar beter niet zomaar buiten staan. Als je dat wel doet, kunnen ze beschadigd raken. Bovendien is het geen veilige oplossing. Goederen opslaan kun je dus het best op een doeltreffende manier doen. Wij zetten vijf tips op een rijtje die je een heel eind op weg helpen.
Je hebt het vast al eens gezien: werknemers die buiten voor het bedrijfsgebouw in de kou en de regen staan te roken. Het is een tafereel dat je bedrijfsimago geen goed doet. En je medewerkers zijn vast en zeker ook niet tevreden om de gure weersomstandigheden te moeten trotseren. Dankzij een rokersruimte wordt roken op het werk een totaal andere beleving.
Een stockageruimte is een flexibele oplossing die in elk productiebedrijf en elke horecazaak van pas komt. Een overkapte stockageruimte is op maat verkrijgbaar, aanpasbaar aan de look-and-feel van je zaak en gaat jarenlang mee. Als optie kun je een zijwand (of meerdere zijwanden) laten plaatsen. Maar is dat nodig en wat is de return?

Roken wordt hoe langer hoe meer aan banden gelegd. Ook in horecazaken mag je geen sigaretje meer opsteken. Cafés en restaurants voorzien wel rokersruimtes, maar die zijn doorgaans weinig uitnodigend. De rokers lijken wel bannelingen die bijna in quarantaine worden geplaatst. Beter is het om ze het nodige comfort te bieden en buiten een rokersruimte te voorzien.