Skip to main content

BOzARC, een ambachtelijke overkapping.

BOzARC, een echt familiebedrijfBOzARC, is dé specialist in de productie en montage van aluminium overkappingen. Vanuit België in Aartselaar worden carports, terrasoverkappingen, fietsenstallingen en rokersruimten geleverd. Het familiebedrijf van de familie Verlinden staat voor kwaliteit en service.
Voor de verkoop en montage van de gepatenteerde overkappingen beschikt BOzARC over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde dealers.

Het onderscheidende vermogen van deze lichte, luchtige overkappingen wordt gevormd door een elegant gebogen aluminium frame en een dak in massief polycarbonaat. De BOzARC is een uniek product, wegens het ontbreken van een horizontale dwarsbalk in de constructie.

Een BOzARC overkapping kan vrijstaand of tegen de gevel van uw woning of bedrijfsgebouw geplaatst worden. De 100% doorzichtige dakbedekking neem geen licht weg in uw woning of bedrijfsgebouw. Indien u schaduw wenst, kunt u kiezen voor de opaal witte dakbedekking. Warmtewering wordt gecreëerd door gebruik te maken van zonwerende dakbedekking. De verschillende soorten dakbedekking zijn allen UV-bestendig en 250 maal sterker dan glas.

Een BOzARC overkapping is altijd voorzien van een dakgoot voor de waterafvoer. Naast vijf standaard RAL kleuren heeft u de keuze uit alle RAL kleuren voor uw BOzARC overkapping voor een kleine meerprijs!

BOzARC Nederland

Alle adviseurs en montagespecialisten zijn opgeleid bij en door BOzARC. Daarmee garanderen wij u de kwaliteit die wij zo graag willen leveren.


Noot: een terrasoverkapping/carport valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de overkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden. Bron:www.vrom.nl
Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of ga naar www.omgevingsloket.nl

Groen BOzARC - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid

BOzARC beschouwt MVO (en duurzaamheid als onderdeel daarvan) gewoon als een onderdeel van goed ondernemerschap. Praktisch en pragmatisch, als mag worden verwacht van een MKB bedrijf, geeft BOzARC zich terdege rekenschap van de belangen van al haar stakeholders.

BOzARC streeft naar langdurige relaties met haar klanten, medewerkers en toeleverancier wij streven naar een transparante en open communicatie met onze klanten waarbij we Service, Kwaliteit en Nazorg niet alleen belijden maar ook borgen door o.a. zorgvuldig personeelsbeleid, goede processen en aandacht voor cultuur. Wij willen onze klanten graag vaak terug zien.

Wij streven naar het werken met vaste krachten. Op deze manier behouden wij betrokken en ervaren medewerkers. Wij beschouwen hen als belangrijkste bron van het kwaliteitsproduct dat wij onze klanten willen leveren.

Ook toeleveranciers zijn een belangrijke factor in de kwaliteit en duurzaamheid die wij nastreven. Daarom worden leveranciers zorgvuldig geselecteerd en niet alleen op laagste prijs beoordeeld maar vooral op kwaliteit waarbinnen (MVO) gedrag een belangrijke factor is.

Tenslotte proberen wij onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te maken door het leveren van zeer duurzame producten. Vervolgens zijn alle gebruikte materialen volledig recyclebaar.

Voorts wordt bij iedere investering terdege rekening gehouden met milieueffecten. Recente voorbeelden hiervan zijn:

  • Het hoofdkantoor van BOzARC te Aartselaar werd in 2010 gebouwd. Deze nieuwbouw voldoet aan de laatste normen betreffende isolatie, ventilatie, ergonomie…
  • BOzARC haalt 78% van de benodigde energie uit eigen zonnepanelen.

Het BOzARC hoofdkantoor is gevestigd in een milieuvriendelijke nieuwbouw
BOzARC vrachtwagens zijn laag in CO2 uitstoot
BOzARC heeft zonnepannelen geinstalleerd op het dak.

  • Het wagenpark van BOzARC werd in 2011 volledig vernieuwd. Bij de selectie was CO2 uitstoot een belangrijk criterium. Hierdoor wordt de dagelijkse CO² uitstoot flink verminderd.

Kortom, verwacht van ons geen uitgebreide protocollen of dikke beleidsnota’s maar weet dat wij van duurzaamheid serieus werk maken.