Skip to main content

Een carport voor je caravan

Om jarenlang van je caravan te genieten, moet je hem veilig kunnen stallen. Regen, hagel, afwaaiende dakpannen, vallende takken, ... Met een carport ben je er zeker van dat je caravan altijd optimaal beschermd wordt. Zo beleef je er volop plezier aan, elk jaar opnieuw!

Vraag een gratis offerte voor jouw caravan

Vrijstaande BOzARC carport voor uw caravan.
Caravan onder een vrijstaande carport
Camper onder een vrijstaande carport
Carport voor caravan/camper tegen een zijgevel
Bescherm uw caravan tegen regen en wind
Dubbele carport voor caravan

Caravancarports op maat

Caravans zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook de beschikbare ruimte naast je woning of in je tuin varieert. Daar spelen we bij BOzARC slim op in. Net zoals onze carports voor campers worden ook onze caravancarports op maat gemaakt. Dankzij de gebogen dakstructuur zonder dwarsbalk benut je de volledige hoogte.

Tip: wil je niets aan het toeval overlaten en je caravan optimaal beschermen? Ga dan voor zijwanden!

Carport voor je caravan in meerdere uitvoeringen

Heb je een klassieke, moderne of landelijke woning? Wij garanderen dat de carport voor je caravan perfect bij de stijl van je huis past. De profielen van onze carports zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De dakbedekking bestaat uit het oerdegelijke materiaal polycarbonaat. Als extraatje bieden we tien jaar garantie tegen het breken en het barsten van de platen.

Interesse in een carport voor je caravan? Neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan! Onze experts staan je bij met raad en daad! 

Vraag een gratis offerte voor jouw caravan