Skip to main content

Hoe wordt een aluminium BOzARC terrasoverkapping geinstalleerd?

Het BOzARC team van professionele vakmannen installeert jouw aluminium terrasoverkapping zorgvuldig en volledig uitgewerkt op maat. Maar hoe gaat deze installatie praktisch gezien juist in zijn werk?
Hieronder vindt u 2 korte video's die duidelijk de plaatsing van de funderingspalen in de ondergrond en de verankering in de gevel weergeven.

Na de werkzaamheden ruimt ons team alles netjes op en bent u meteen klaar om van uw aluminium terrasoverkapping te genieten ongeacht de weersomstandigheden!

Plaatsing funderingspalen

De holtes voor de palen worden waterpas uitgeboord ongeacht het materiaal van de ondergrond. Ons ervaren team beschikt over de nodige technische kennis en het correcte materiaal om een vlotte plaatsing te garanderen. Nadien worden de funderingspalen zelf met bijhorende bescherming keurig in de opening geplaatst en dit alles gebeurt volledig volgens de veiligheidsvoorschriften.

Ook een aluminium terrasoverkapping? Vraag nu een gratis offerte aan

Plaatsing verankering

De gaten voor de verankering in de gevelmuur worden na zorgvuldig onderzoek naar mogelijk achterliggende bedrading in de muur aangebracht. Ons team beschikt hiervoor eveneens over de nodige kennis en ervaring om een probleemloze plaatsing te kunnen garanderen.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op! Onze technische adviseurs komen graag vrijblijvend langs voor een offerte op maat

Ook een aluminium terrasoverkapping? Vraag nu een gratis offerte aan