Skip to main content

voorruit ijsvrij makenDes winters als het regent … dan zijn de paadjes niet alleen nat, maar vaak ook glad. En behalve beijzelde wegen zorgen ook aangevroren voorruiten weleens voor de nodige wintermiserie. Zou jij ook liever nooit meer de voorruit van je wagen ijsvrij maken voordat je ’s ochtends naar je werk vertrekt? Kies voor een carport en je bent voorgoed van die vervelende klus verlost.


Beschermd tegen weer en wind

Geen betere manier om je wagen te beschermen tegen de invloeden van het weer dan het plaatsen van een carport. Dankzij een degelijke carport blijft je voertuig niet alleen langer mooi, je spaart er ook onderhoudskosten mee uit. Roest krijgt geen kans meer wanneer je wagen te allen tijde droog onder de carport staat. De wind waait eronderdoor, waardoor vocht sneller opdroogt en je wagen dus minder snel gaat roesten.

Denk ook even aan de veiligheid. Hoe onveilig is het wel om te vertrekken met de wagen wanneer de ramen nog ‘half’ bevroren zijn? Niet echt optimaal voor de zichtbaarheid…

Tip: kies voor een carport met CE-markering. Het CE-label garandeert dat je carport kwaliteitsvol, veilig en duurzaam is conform de voorschriften van de Europese Economische Ruimte (EER).

Voorruit ijsvrij maken hoeft niet meer

Door je wagen (of je motorhome of caravan) onder een carport te stallen, veeg je heel wat problemen van de baan. Zo hoef je de voorruit van je wagen vanaf nu nooit meer ijsvrij te maken na een winterse vriesnacht en ligt het dak van je wagen nooit meer bezaaid met gevallen herfstbladeren of kleverige stukjes boomhars.