Een overdekt terras: wat is de meerwaarde voor je horecazaak?
 Een gezellig terras tilt de waarde van je horecazaak meteen omhoog. Als het mooi weer is, kunnen je klanten buiten gezellig genieten van een drankje en een hapje. Maar wat als het weer plots omslaat? Dan is een overdekt terras geen overbodige luxe. Bovendien kan het terras ook dienstdoen als rokersruimte.
Een gezellig terras tilt de waarde van je horecazaak meteen omhoog. Als het mooi weer is, kunnen je klanten buiten gezellig genieten van een drankje en een hapje. Maar wat als het weer plots omslaat? Dan is een overdekt terras geen overbodige luxe. Bovendien kan het terras ook dienstdoen als rokersruimte.    
terrasoverkapping aluminium, overkapping terras, overdekt terras, horeca terras, terras overdekken, terras horeca, overdekt terras horeca
Lees meer …Een overdekt terras: wat is de meerwaarde voor je horecazaak?
- Aangemaakt op .
 Je hebt het vast al eens gezien: werknemers die buiten voor het bedrijfsgebouw in de kou en de regen staan te roken. Het is een tafereel dat je bedrijfsimago geen goed doet. En je medewerkers zijn vast en zeker ook niet tevreden om de gure weersomstandigheden te moeten trotseren. Dankzij een rokersruimte wordt roken op het werk een totaal andere beleving.
Je hebt het vast al eens gezien: werknemers die buiten voor het bedrijfsgebouw in de kou en de regen staan te roken. Het is een tafereel dat je bedrijfsimago geen goed doet. En je medewerkers zijn vast en zeker ook niet tevreden om de gure weersomstandigheden te moeten trotseren. Dankzij een rokersruimte wordt roken op het werk een totaal andere beleving.   Roken wordt hoe langer hoe meer aan banden gelegd. Ook in horecazaken mag je geen sigaretje meer opsteken. Cafés en restaurants voorzien wel rokersruimtes, maar die zijn doorgaans weinig uitnodigend. De rokers lijken wel bannelingen die bijna in quarantaine worden geplaatst. Beter is het om ze het nodige comfort te bieden en buiten een rokersruimte te voorzien.
Roken wordt hoe langer hoe meer aan banden gelegd. Ook in horecazaken mag je geen sigaretje meer opsteken. Cafés en restaurants voorzien wel rokersruimtes, maar die zijn doorgaans weinig uitnodigend. De rokers lijken wel bannelingen die bijna in quarantaine worden geplaatst. Beter is het om ze het nodige comfort te bieden en buiten een rokersruimte te voorzien.