Skip to main content

Een rokersruimte biedt je zaak een meerwaarde

overdekte rokersruimteAls je zélf niet rookt, vraag je je misschien af waarom je een rokersruimte nodig hebt in je handelszaak. Levert een overdekte rokersruimte je kantoor, winkel of horecazaak een meerwaarde op? Toch wel. Want door te investeren in een rokersruimte maak je een hoffelijk gebaar en geef je je zaak een professionele uitstraling.

rookruimte, buiten roken, overkapping,, overdekte rokersruimte, roken op het werk, rookruimte buiten

Lees meer …Een rokersruimte biedt je zaak een meerwaarde

  • Aangemaakt op .

Waarom een rokersruimte je zaak een meerwaarde biedt

Een rokersruimte biedt een meerwaarde voor elke horecazaak.Baat je een horecazaak uit? Dan moet je er alles aan doen om het je klanten zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken. Een rokersruimte hoort daar steevast bij. Mensen die regelmatig buiten een sigaretje willen op steken, mag je – letterlijk en figuurlijk – niet in de kou laten staan.

rokersruimte, rokersruimte buiten, rokersruimte overkapping, terrasoverkapping café, terrasoverkapping restaurant , meerwaarde rokersruimte

Lees meer …Waarom een rokersruimte je zaak een meerwaarde biedt

  • Aangemaakt op .

BOzARC zet rokers niet in de regen

rokersruimteJe ziet het nog al te vaak: rokers die noodgedwongen in een deuropening of onder een dakrand schuilen om een sigaretje op te steken. Sinds het algemeen rookverbod mag er niet meer op de werkplek gerookt worden. Maar vaak is er buiten geen aangename en droge rokersruimte. De oplossing is nochtans heel eenvoudig.

Terrasoverkapping,, buiten roken, overkapping,, rokersruimte buiten, rokersruimte overkapping

Lees meer …BOzARC zet rokers niet in de regen

  • Aangemaakt op .

Zet rokers niet op straat – zorg voor een overdekte rookruimte buiten

De meerwaarde van een overdekte rookruimte buitenHet algemene rookverbod in de horeca heeft het leven van de rokende medemens een pak bemoeilijkt. Willen ze nog genieten van hun sigaret, dan vliegen ze zonder pardon op straat. Laat je rokende klanten niet in de kou staan, maar zorg voor een overdekte rookruimte buiten. Je niet-rokend cliënteel profiteert trouwens mee!

Genieten van een sigaret in een overdekte rookruimte

Met een overdekte rokersruimte buiten laat je aan je klanten zien dat je om hun comfort geeft. Je zet ze namelijk niet zonder pardon op straat wanneer ze willen genieten van hun sigaret, maar biedt hen een mooie, overdekte ruimte aan. Plaats er enkele terrasverwarmers bij en je rokende cafébezoekers hoeven geen kou meer te lijden in de winter. Je rookruimte wordt er alleen maar gezelliger door. 

rookruimte, rokersruimte, roker op de werkvloer, rookcabines voor buiten, rookruimte horeca, buiten roken

Lees meer …Zet rokers niet op straat – zorg voor een overdekte rookruimte buiten

  • Aangemaakt op .