BOzARC zet rokers niet in de regen

rokersruimteJe ziet het nog al te vaak: rokers die noodgedwongen in een deuropening of onder een dakrand schuilen om een sigaretje op te steken. Sinds het algemeen rookverbod mag er niet meer op de werkplek gerookt worden. Maar vaak is er buiten geen aangename en droge rokersruimte. De oplossing is nochtans heel eenvoudig.

Rookverbod: binnen roken kan niet langer

Voor niet-rokers kan de rook van sigaretten erg onaangenaam zijn. Passief roken is bovendien ongezond. Om het universele recht op een gezonde werkomgeving te beschermen, geldt er sinds januari 2010 een algemeen rookverbod op alle openbare plaatsen en op de werkvloer. In 2011 werd het rookverbod uitgebreid naar cafés.

Aangename rokersruimtes dankzij overkappingen

Door de huidige wetgeving zijn rokers echter verplicht om buiten hun sigaretje op te steken. Veel werkplaatsen hebben geen droge en aangename plaats om dat te doen, waardoor rokers hun pauze in gure en onprettige weersomstandigheden moeten doorbrengen.

Een eenvoudige oplossing voor dit probleem is een overkapping. Je medewerkers of je klanten kunnen zo in de buitenlucht roken, zonder blootgesteld te worden aan regen en wind. Een gedeeltelijke terrasoverkapping creëert een gezellige en aangename rokersruimte om even tot rust te komen. In combinatie met een glazen wand (en een terrasverwarmer in de winter?) biedt de luifel het nodige comfort voor al je medewerkers en klanten.

Ben je de uitbater van een horecazaak? Dan is een terrasoverkapping en een comfortabele rokersruimte absoluut onmisbaar. Maar een droge rokersruimte met een stijlvolle overkapping geeft ook andere bedrijven een professionele uitstraling. Je medewerkers, klanten en bezoekers zullen je dankbaar zijn om dit hoffelijke gebaar.

Professioneel maatwerk

Net als de carports en terrasoverkappingen van BOzARC zijn onze rokersruimtes volledig op maat verkrijgbaar. Afhankelijk van je beschikbare ruimte, kies je zelf de lengte en breedte van je rokersruimte. Ook de kleur ligt volledig in jouw handen.

Meer informatie nodig? Of wil je de mening van een van onze professionals? Aarzel niet om ons te contacteren.

Tags: Terrasoverkapping,, buiten roken, overkapping,, rokersruimte buiten, rokersruimte overkapping