rokersruimteJe ziet het nog al te vaak: rokers die noodgedwongen in een deuropening of onder een dakrand schuilen om een sigaretje op te steken. Sinds het algemeen rookverbod mag er niet meer op de werkplek gerookt worden. Maar vaak is er buiten geen aangename en droge rokersruimte. De oplossing is nochtans heel eenvoudig.

Lees meer

Ook voor professionele fietsenstallingen kun je bij BOzARC terechtEen bedrijf vaart wel bij gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten. Nu almaar meer mensen met de fiets naar het werk of naar de winkel gaan, overweeg je misschien een professionele fietsenstalling om hun comfort een boost te geven. Een ruime fietsenstalling die de fietsen tegen de weersomstandigheden beschermt, biedt heel wat voordelen voor je onderneming.

Lees meer

De meerwaarde van een overdekte rookruimte buitenHet algemene rookverbod in de horeca heeft het leven van de rokende medemens een pak bemoeilijkt. Willen ze nog genieten van hun sigaret, dan vliegen ze zonder pardon op straat. Laat je rokende klanten niet in de kou staan, maar zorg voor een overdekte rookruimte buiten. Je niet-rokend cliënteel profiteert trouwens mee!

Genieten van een sigaret in een overdekte rookruimte

Met een overdekte rokersruimte buiten laat je aan je klanten zien dat je om hun comfort geeft. Je zet ze namelijk niet zonder pardon op straat wanneer ze willen genieten van hun sigaret, maar biedt hen een mooie, overdekte ruimte aan. Plaats er enkele terrasverwarmers bij en je rokende cafébezoekers hoeven geen kou meer te lijden in de winter. Je rookruimte wordt er alleen maar gezelliger door. 

Lees meer

deurluifel Je laat je bezoekers niet graag in de regen staan? Bezorg ze een mooi plekje onder een deurluifel van BOzARC en je gasten zullen met plezier even schuilen terwijl jij de deur opendoet. Bovendien ziet je woning of zaak er veel stijlvoller uit met zo’n prachtige aluminium luifel boven de toegang.

Je weet als geen ander dat een stijlvolle ontvangst erg belangrijk is om een goeie eerste indruk te maken. Die begint overigens al bij de voordeur – van zodra bezoekers je oprit of parking naderen. Regent het? Dan zullen je gasten met veel tegenzin uit hun lekker warme wagen stappen. Met een deurluifel zorg je ervoor dat ze tóch droog blijven terwijl jij de deur opendoet. Ook de koerier of postbode die bij jou een pakje komt leveren, zal je dankbaar zijn.

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: