Skip to main content

Ook voor professionele fietsenstallingen kun je bij BOzARC terechtEen bedrijf vaart wel bij gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten. Nu almaar meer mensen met de fiets naar het werk of naar de winkel gaan, overweeg je misschien een professionele fietsenstalling om hun comfort een boost te geven. Een ruime fietsenstalling die de fietsen tegen de weersomstandigheden beschermt, biedt heel wat voordelen voor je onderneming.

Fietsenstalling: een cadeau voor fietspendelaars

Almaar meer mensen nemen de fiets om elke dag naar het werk te rijden. Fietsen is gezond en milieuvriendelijk. Veel fietsers voelen zich extra fit en actief na hun ochtendpendel. Een fietsenstalling waar je medewerkers hun fietsen overdag kunnen plaatsen is daarom geen overbodige luxe. Zo moedig je fietsen aan, met meer gezonde en gelukkige medewerkers tot gevolg.

Je kunt je fiets dan wel in een fietsenrekje parkeren, erg comfortabel is dat niet. Je fiets wordt koud, nat en vuil. Laat daarom een overdekte fietsenstalling bouwen voor je medewerkers. Je kunt de grootte zelf kiezen in functie van de omvang je bedrijf, het aantal fietsers en de beschikbare ruimte. Zijwanden, die de fietsen nog meer onttrekken aan het gure winterweer, behoren ook tot de mogelijkheden. Er is altijd een oplossing op maat mogelijk voor jouw situatie.

Met een overdekte fietsenstalling bescherm je de fietsen van je collega’s tegen de weersomstandigheden. Geen last meer van kletsnatte fietsen of besneeuwde zadels. Bovendien gaan de fietsen zo langer mee.

Kantoor, winkel of school

Overal waar fietsers zijn, is er nood aan fietsenstallingen. Dat een groot bedrijf, een supermarkt of een winkelcentrum een overdekte fietsenstalling voorziet, spreekt voor zich. Toch zijn de mogelijke toepassingen nog veel uitgebreider. Ook wie je toonzaal bezoekt of wie komt winkelen in je buurtwinkel, zal dankbaar gebruikmaken van de weersbestendige fietsenstalling.

Daarnaast kiezen almaar meer scholen, ziekenhuizen en andere openbare instellingen ervoor om een professionele fietsenstalling te laten bouwen. Een BOzARC-fietsenstalling, gebouwd volgens dezelfde principes als onze oerdegelijke terrasoverdekkingen en carports, bestaat uit een aluminium frame van topkwaliteit en een onbreekbaar kunststof dak. Het frame en de overkapping gaan makkelijk tientallen jaren mee.

Interesse in een professionele fietsenstalling?

Ben jij ook begaan met het comfort van je medewerkers of klanten en ben je geïnteresseerd in een BOzARC-fietsenstalling op maat? Stel je vraag aan onze experts of vraag een vrijblijvende offerte aan.