Skip to main content
overdekte fietsenstallingNu de zomer volop aan de gang is, komen heel wat mensen met de fiets naar het werk. En gelijk hebben ze, want waarom zou je met dat mooie weer ’s ochtends nog de spits trotseren met de auto? Met de fiets naar het werk rijden is gezond, goed voor het milieu én je komt nooit meer te laat omdat je in de file stond. Ben jij eigenaar van een bedrijf en wil je je medewerkers extra aanmoedigen om met de fiets naar het werk te komen? Trakteer hen op een overdekte fietsenstalling!

Een veilig plekje voor al die fietsen

Wist je dat heel wat mensen met de auto naar het werk rijden, gewoon omdat ze hun fiets op het werk nergens veilig kunnen wegstallen? Met een overdekte fietsenstalling wordt dat natuurlijk een heel ander verhaal. Je medewerkers kunnen hun fiets ’s ochtends makkelijk vastmaken aan het rek en hoeven ’s avonds nooit nog naar huis te rijden op een fiets met een kletsnat zadel. Omdat hun fiets de hele dag uit weer en wind staat, gaat hij ook veel langer mee.

  • Tip: ga voor een overdekte fietsenberging met zijwanden voor nog meer comfort.

Een overdekte fietsenstalling van topkwaliteit

Neem geen vrede met de eerste de beste fietsenstalling, maar ga voor een stevige fietsenstalling op maat! Met een overdekte fietsenstalling van BOzARC kun je rekenen op een oerdegelijke constructie, die ook nog eens perfect bij je bedrijfsgebouw past. Vraag je vrijblijvende offerte aan en we sturen snel een van onze medewerkers bij je langs om je eisen te bespreken en alles netjes op te meten. Ondertussen kun jij alvast je favoriete kleur uitkiezen.

Tien jaar garantie

Een overdekte fietsenstalling van BOzARC bestaat uit een aluminium frame, bespoten met hoogwaardige poederlak, en een dakbedekking van onbreekbaar polycarbonaat. Zowel op de poederlak als de constructie zelf bieden we maar liefst tien jaar garantie.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!