Skip to main content

carport motorhomeJe motorhome verdient een plek waar hij droog kan staan, beschermd tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Maar je garage is wellicht niet hoog genoeg om er je motorhome in onder te brengen ... De oplossing? Een carport op maat, die voldoet aan alle afmetingen en eisen om jouw motorhome de nodige bescherming te bieden. De mogelijkheden op een rijtje.

Vrijstaande carport voor je motorhome ... of niet?

Als je een grote tuin hebt, is een vrijstaande carport een vaak gekozen optie. Zeker als je langs de zijkant van je huis ook nog eens ruimte hebt om er een oprit naar achteren aan te leggen, vormt zo’n vrijstaande carport de ideale bescherming voor je motorhome. Het grote voordeel is dan natuurlijk dat je je motorhome-carport niet ziet staan van op de straat. Discretie en privacy gegarandeerd.

Anders is het wanneer je tuin te klein is om er je motorhome onder een carport te stallen. In dat geval kiezen de meeste mensen voor een carport bevestigd aan de zijmuur van de woning. Een uiterst solide keuze. En afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt, kun je er zelfs een dubbele carport van maken, zodat je auto er nog naast kan. Dubbele bescherming: wat wil je nog meer?

Beschermd tegen wind, zon en vrieskou

Een carport beschermt je motorhome in elk seizoen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Zo hoef jij je nooit nog zorgen te maken over schade ten gevolge van:

  • stevige hagelbuien,
  • rukwinden of fikse windvlagen,
  • vuile stofregen,
  • wegvliegende takken van bomen,
  • loszittende dakpannen,
  • opvliegend grind of steengruis,
  • de felle zomerzon op het glas van de ruiten,
  • ...

Onbreekbaar materiaal mét stevige garantie

Ons advies? Kies voor kwaliteitsvol materiaal, dat duurzaam is en je motorhome jarenlang bescherming biedt. De carports van BOzARC voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat. De gebogen platen van je carport kunnen vrijwel onmogelijk breken of barsten, vandaar dat je er maar liefst tien jaar garantie op krijgt.