Skip to main content

windschermenHeb je je tuin onder handen genomen en je terras proper gemaakt? Dan ben je volledig klaar om van het zonnetje te genieten! Een aperitief met vrienden of een heerlijk dinertje: zalig om tijdens de zomer tot in de late uurtjes buiten te zitten. Om het feestje niet te vergallen, sluit je spelbrekers zoals regen en wind maar beter uit. Een terrasoverkapping in combinatie met een windscherm zijn je ideale bondgenoten!

De finishing touch voor je terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar door van je terras genieten. Als het regent zit je droog onder de overkapping en in de zomer blijft het dankzij een zonwerende dakbedekking heerlijk fris op je terras. Maar als je echt het zekere voor het onzekere wilt nemen, dan is een windscherm onmisbaar. Zo blijf je tijdens alle seizoenen beschut tegen vervelende windstoten. Bovendien is een windscherm een esthetische meerwaarde voor je terras en heb je geen last van ongewenste blikken.

Glazen wand of uitschuifbare zijwand

Als je kiest voor een windscherm op je terras, heb je twee opties:

  • Een glazen wand waarvan de aluminium profielen in dezelfde kleur als je terrasoverkapping worden gepoederlakt. De wand zelf bestaat uit gehard glas, wat hem uitermate duurzaam en veilig maakt.
  • Een uitschuifbaar windscherm in de vorm van een doek en een omkasting.

Tip: Ben je gesteld op je privacy? Installeer dan een uitschuifbare zijwand met doek of een wand met een strook ondoorzichting glas. 

Een windscherm dat perfect aansluit bij je overkapping

De profielen van een glazen windscherm of de omkasting van een uitschuifbare doek zijn verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren. Op die manier kun je je windscherm perfect laten aansluiten bij de stijl van je overkapping. Ook voor de kleur van het doek is er keuze te over!

Nog vragen of extra info nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze toonzalen.