Skip to main content
Bozarc maakt je terrasoverkapping op maat

We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu lacht de zomerzon ons eindelijk toe. Dat betekent heerlijk barbecueën, gezellig buiten aperitieven, en uitgebreide etentjes organiseren in de tuin. Jammer genoeg blijven de weergoden ons niet het hele jaar door zo gunstig gezind. Ons flesje zonnebrandolie is nog niet leeg of daar vallen de eerste herfstige regendruppels al naar beneden… Afblazen dan maar, die barbecue? Niet als je een terrasoverkapping hebt!

’t Is nog niet voorbij, die mooie zomer

Wil je langer en vaker genieten van je terras? Zelfs als de zomer al lang voorbij is? Een terrasoverkapping is dé manier om ook op koude en regenachtige dagen aangename avonden op je terras door te brengen. Met een overkapping en een eenvoudige gasverwarmer op je terras ben je goed beschermd tegen weer en wind, terwijl je toch met volle teugen van dat heerlijke buitengevoel kunt genieten. Zo geef je de weergoden mooi het nakijken!

Zo valt je BBQ nooit in het water

We hebben het allemaal al eens meegemaakt. De stralende ochtendzon maakt in de loop van de dag plaats voor grijze regenwolken, terwijl je net vanavond een barbecue gepland had. Daar sta je dan, met al dat vlees en een hoop hongerige magen die zich nu net zo hadden verlekkerd op een sappige saté recht van de grill… Terwijl het met een terrasoverkapping ook anders had gekund! Met een terrasoverkapping op maat ben je altijd zeker van een gezellige zomeravond. Je gasten zitten altijd droog en hoeven nooit halsoverkop naar binnen te vluchten. Nooit meer last-minute je BBQ afzeggen! Laat het vlees maar aanrukken en stook de kolen al maar warm …

Wil je graag een terrasoverkapping op maat? BOzARC stuurt je met plezier een offerte