Skip to main content
terrasoverkappingWil je meer ruimte? Denk dan eens aan een terrasoverkapping. Daarmee verleng je je woning en kun je meer tijd buiten doorbrengen, zowel op koude als op warme dagen. Zo kun je verschillende activiteiten naar buiten verplaatsen: gezellig een boek lezen, een etentje met vrienden of een barbecue, … Het is er allemaal mogelijk. Ontdek de voordelen!

Breid de beschikbare ruimte uit

Met een afdak boven je terras kun je meer activiteiten buiten organiseren, wat de weersomstandigheden ook zijn. Je creëert namelijk meer ruimte en bent beschermd tegen wind en regen. Dankzij de transparante dakbedekking en de gebogen dakstructuur krijg je bovendien een ruimtegevoel op je terras en breng je automatisch meer tijd buiten door.

Breng meer tijd buiten door

Tijdens de zomer wil je zo veel mogelijk van de buitenlucht genieten. Maar zelfs in de zomer laat het Belgische weer dat niet altijd toe. Daarom is een terrasoverkapping dé oplossing. Zo kun je ook op wisselvallige dagen buiten genieten van een aperitief of etentje. Op die manier moet je niet naar binnen vluchten wanneer het plots toch begint te regenen. Wordt het buiten toch wat te fris? Maak dan gebruik van een gasverwarmer op je terras, zodat de warmte onder je afdak blijft. Op die manier kun je zelfs in de lente al op je terras vertoeven en genieten van het buitengevoel.

Binnenhuiscomfort op het terras

Op koudere momenten geniet je van optimaal comfort met een gaswarmer. Is het eerder een warme zomerdag? Dan wil je ook overdag op je terras kunnen zitten zonder dat het er té warm wordt. In dat geval kies je het best voor een terrasoverkapping met zonnewering. Met de witte, zonwerende dakbedekking kun je in de schaduw buiten blijven werken op je laptop of een boek lezen zonder dat het sterk zonlicht je verblindt. Daarnaast is ook een fumé dakbedekking een optie om wat koelte op je terras te bewaren. Die dakplaten zijn lichtdoorlatend, maar wel warmtewerend.Wil je meer weten over terrasoverkappingen? Neem dan contact met ons op voor advies op maat en vraag een gratis offerte aan. Neem zeker ook een kijkje op onze referentiepagina en ontdek wat onze klanten over ons te zeggen hebben.