Wat onze klanten zeggen

Op donderdag zijn jullie bij ons een terrasoverkapping komen plaatsen. Bij deze wil even meegeven dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met jullie . En zeker ook even vermelden het prachtige werk van de plaatsers.

Bovyn Philip
Ervaring Bozarc Bovynphilip3
Ervaring Bozarc Bovynphilip1
Ervaring Bozarc Bovynphilip2

Ik vind de nieuwe carports bijzonder geslaagd. Origineel, modern, luchtig. Ze passen mooi bij de woning, in het bijzonder de combinatie van de 2.
Dit is voor jullie een mooie reclame. Ze zijn opvallend goed zichtbaar vanop de openbare weg. Ook jullie montagemensen verdienen een pluim.

Geert De Zutter - Lembeke
Foto Geert de Zutter
Foto Geert de Zutter 2

Zaterdag werd onze terrasoverkapping geplaatst (Nieuwerkerken) en het resultaat is super. Bedankt aan de 2 mannen die alles heel professioneel en netjes afwerkten. Een dikke pluim !

Fam. De groot

Graag wil ik U & UW volledige ploeg bedanken voor het schitterende werk dat JULLIE bij ons hebben gepresteerd !!
Jammer dat wij zolang hebben gewacht om ons een terras overkapping te laten instaleren, waar we reeds geweldig hebben van genoten!!
Wil ook onze dank aanvaarden om op onze vraag eens langs te komen; JULLIE onmiddelijk hebben gereageerd, iets wat wij geweldig hebben op prijs gesteld!! Mario, nog eens dank voor de perfekte uitvoering & snelle service & wij hebben niets dan lof!

Freddy & Jeannie Dermaux Desmet

Woensdag werd er bij ons een terrasoverkapping geplaatst. Bij deze wil ik u laten weten dat we zeer tevreden zijn met uw service en in het bijzonder de mensen die dit zijn komen plaatsen. Zeer vriendelijk, perfecte plaatsing en afwerking alsook de properheid tijdens en na de werken. Een pluim voor deze mensen. Bedankt

Fam. Dhondt - Goris

Zeer tevreden! Top afwerking en plaatsing. Een meerwaarde voor ons huis!

Theo en Marijke

Hartelijke dank voor de mooie realisatie. We hebben al goede reacties gehad.

Nevejans Johan

Vandaag hebben Kurt en zijn collega de resterende carport bij ons geplaatst . Ik wil hiermee jullie werknemers en ook jullie bedrijf van harte danken voor de perfecte plaatsing en afwerking van de door ons bestelde materialen . Het deed deugt om de jongens positief aan het werk tezien vanaf eerste moment na aankomst tot volledige opkuis van ons klein werfje.

Lieven en Monique

Jullie mogen echt fier zijn op jullie personeel: vriendelijk, beleefd en een hoog werktempo. Ik was al heel tevreden over Bozarc, maar deze service heeft me nog meer overtuigd om reclame te maken voor jullie firma.
Ik heb dan ook onmiddellijk afgerekend met de mannen die het geplaatst hebben.
Jullie mogen mij altijd opgeven als referentieadres.

Joost De Paepe

Wij willen even melden dat onze terrasoverkapping netjes afgeleverd en geplaatst is.Mooi werk! Complimenten aan het BOzARC team!

Fam. Vergouwen-Uytdewilligen

Gisteren plaatsen uw medewerkers een terrasoverkapping op mijn eigendom. Eerst en vooral wil ik Bozarc feliciteren met de efficiënte wijze waarop de overkapping werd uitgevoerd. Wat betreft de uiteindelijke evaluatie van de plaatsing wacht ik nog even tot de overkapping haar degelijkheid heeft bewezen na de voorjaars en/of najaarsstormen.

Fam. Vanhuyse

Hartelijk bedankt voor het prachtige werk die uw mannen hebben uitgevoerd voor het plaatsen van onze overkapping. Alles is vlekkeloos, heel correct en professioneel uitgevoerd. We zullen zeker positieve reacties krijgen van familie, geburen, vrienden en zullen zeker reclame maken over de uitvoering van dit alles.

Fam. Van Gael-Delsard

In januari hebben wij een terrasoverkapping laten plaatsen door uw firma via dhr patrick deproost en zijn zoon (pdp bvba).wij willen even vermelden dat dit onze beste aankoop is geweest. Zeer fijn geplaatst met de nodige vakkennis. Last but not least....bedankt voor de fantastische service na verkoop.

Fam. Donni-Hermans

Bedankt voor de snelle en correcte service. Wij zijn super tevreden en geven het door aan iedereen die het horen wil. vriendelijke SABENA groeten

Sandra Dhooghe - Lars Noeninckx