Skip to main content

terrasoverkapping makenEen terrasoverkapping maken laat je het best aan een specialist over. Er zijn namelijk verschillende factoren in het spel die de stabiliteit, kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Wij zetten alles even op een rijtje, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de vork in de steel zit.

Stabiliteit boven alles

Stabiliteit is van groot belang bij de plaatsing van een terrasoverkapping. Het is de basis die een lange levensduur garandeert. Dit is hoe we die elke keer opnieuw garanderen:

  • Voor de fundering gebruiken we stalen funderingspalen of vloerplaten, speciaal voor verharde ondergrond.
  • De stalen muurbeugels worden bevestigd met chemische verankering.

De afwerking tot in de puntjes verzorgd

Een terrasoverkapping is alleen geslaagd als ze het verlengde van je woning is en naadloos overgaat in je gevel. De afwerking is cruciaal en ook hier komt specialisatie bij kijken. Op alle zichtbare onderdelen wordt een poederpolyesterlak aangebracht. Daarvoor worden de aluminium profielen ontvet, gebeitst en gespoeld, daarna gechromateerd, vervolgens opnieuw gespoeld en gedroogd. Wist je dat de afwerking een qualicoatlabel heeft en tien jaar is gewaarborgd?

Dankzij het gebruik van een gepatenteerd bolgewricht zijn we in staat om voor alle projecten maatwerk te leveren. En da’s uniek in de sector!        

Terrasoverkapping maken: ga voor duurzaamheid 

Wil je een terrasoverkapping maken? Dan is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt. Om ervoor te zorgen dat je overkapping zo lang mogelijk meegaat, heb je degelijke materialen nodig die tegen een stootje kunnen. Bij BOzARC gebruiken we aluminium profielen in combinatie met een dakbedekking in massief polycarbonaat. Dat is een uitermate stevige kunststof die bestand is tegen hagel, sneeuw, afvallende takken en zelfs dakpannen. Alle BOzARC overkappingen dragen eveneens het wettelijk verplichte CE-keurmerk.

Ben je op zoek naar een terrasoverkapping of heb je advies op maat nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.