Skip to main content

aluminium terrasoverkapping op maatBen je van plan om een terrasoverkapping te laten plaatsen? Gelijk heb je! Een overkapping is de ideale oplossing om het hele jaar droog en uit de wind te kunnen genieten van je terras. Je barbecues vallen nooit meer, althans niet letterlijk, in het water, je houten tuinmeubelen gaan langer mee, je hebt altijd een afdak om buiten onder te klussen, ... Maar genoeg over al die voordelen, want die ken je ongetwijfeld zelf al. De hamvraag is: hoe zorg je ervoor dat jouw terrasoverkapping straks volledig aan jouw eisen voldoet? Deze tips helpen je op weg!

1. Kies voor een aluminium terrasoverkapping

Misschien twijfel je nog tussen een houten en een aluminium terrasoverkapping, maar dat is helemaal niet nodig. Als je een terrasoverkapping wilt die je leven lang meegaat en geen onderhoud vergt, dan kun je gewoonweg niet om aluminium heen. Voor de kleur hoef je het ook zeker niet te laten, want bij BOzARC maak je een keuze uit talloze RAL-kleuren. Zo kun je je terrasoverkapping perfect op je woning afstemmen.

2. Ga voor een terrasoverkapping op maat

Is je terras extra groot of heeft het een ongewone vorm? Voor elk terras bestaat er een overkapping. Aarzel niet om ons te contacteren voor een terrasoverkapping op maat.

3. Een terrasoverkapping met alles eronder en ernaast

Als je het hele jaar in alle comfort op je terras wilt kunnen zitten, zijn zijwanden zeker het overwegen waard. Die laten het licht door en zijn verkrijgbaar in een doorzichtige en een ondoorzichtige uitvoering. Voor de eeuwige twijfelaar hebben we trouwens ook verschuifbare zijwanden in huis. Wil je in de zomer graag in de schaduw kunnen zitten? Vraag naar onze zonnewering! Ook die kun je kiezen in tal van kleurtjes, zodat ze mooi bij je overkapping én je woning past.