Skip to main content

terras horecazaakBij mooi weer is ‘een terrasje doen’ niet zelden het eerste waar de bourgondische Belg aan denkt. Even ontspannen in de zon met een fris biertje of een sprankelende cocktail voor je neus: moet kunnen op een vrije middag of avond, toch? Maak het je klanten zo aangenaam mogelijk door het terras van je horecazaak piekfijn in te richten. Tips om je terras te optimaal te laten renderen!

1. Binnen = buiten

De laatste nieuwe trend in interieurland is een toenemende vervaging van de begrippen ‘binnen’ en ‘buiten’. De grens tussen die twee is niet meer altijd duidelijk te trekken. De keuken wordt uitgebreid met een terras en vervolgens ingericht met meubels die evengoed binnen als buiten kunnen staan. Of de tuin krijgt een make-over inclusief tuinoverkapping, waardoor er meer buiten dan binnen geleefd wordt tijdens de zomer.

Ook in jouw horecazaak kun je spelen met die grensvervaging, bijvoorbeeld door te kiezen voor designstoelen en -tafels op je terras. Vul dat aan met een terrasoverkapping en je slaat twee vliegen in een klap: je kwalitatieve terrasmeubels staan mooi beschermd en je klanten zitten altijd droog en beschut.

2. Voldoende bewegingsruimte

Je klanten zitten niet graag op elkaar gepropt. Voorzie daarom, net zoals binnen, voldoende bewegingsruimte tussen de tafeltjes op het terras. Dat bevordert de privacy van je klanten én het comfort van het bedienend personeel.

3. Verwarmd terras voor je horecazaak

De klanten ook ’s avonds laten genieten van het terras? Dat doe je door terrasverwarming te installeren, zodat het ook tijdens de frissere lente- en herfstavonden toch nog aangenaam warm blijft op het terras.

4. Geen wiebelende tafeltjes

Inspecteer je terras regelmatig. Staan alle tafeltjes nog stabiel? Zijn er geen roestvlekken op de stoelen? Is de vloer schoon? Een proper terras is een aantrekkelijk terras. Een proper, overdekt terras is dat nog meer!

5. Kwaliteit

Uitermate belangrijk is te weten dat alle BOzARC-overkappingen voorzien zijn van het wettelijk verplichte CE-keurmerk.  Enkel op deze wijze bent u zeker van de juiste investering!