Skip to main content

goederen stockerenBen je eigenaar van een zaak en krijg je te maken met goederenopslag? Dan weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om je producten in goede staat te houden. Met een aluminium overkapping creëer je een stockageruimte die je goederen op-en-top beschermt. Bovendien gaat zo’n overkapping jarenlang mee en vormt ze een esthetische meerwaarde voor je zaak.

Goederen stockeren op een stijlvolle manier

Een aluminium overkapping heeft niet alleen een functionele waarde, ze ziet er ook stijlvol uit. Het kleurenaanbod is heel uitgebreid. Naast de standaardkleuren (zilvergrijs, bruin, antraciet grijs, wit, crème wit),  zijn alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Ben je fan van klassiek of verkies je een moderne look? Je vindt zeker een overkapping die bij de stijl van je zaak past en aan je persoonlijke smaak beantwoordt.  

Beschermd tegen regen en wind

Wie een zaak heeft en producten aanbiedt, moet goederen kunnen stockeren. Als je ze gewoon buiten tegen de gevel plaatst, loop je het risico dat ze beschadigd raken. Met een overkapping kun je dat scenario vermijden. Je goederen worden altijd netjes en droog gestockeerd.

Net zoals bij de carports bestaat de dakbedekking van de overkappingen voor stockageruimtes uit de onbreekbare kunststof polycarbonaat. Het is een uitermate stevig materiaal dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Ideaal dus voor een overkapping die jarenlang moet meegaan. 

Stockageruimtes met zijwanden

Wil je het zekere voor het onzekere nemen en je goederen optimaal beschermen? Dan is een overkapping met zijwanden de ideale oplossing. Op die manier blijven de goederen te allen tijde uit de regen en de wind. Heb je een kleine of grote stockageruimte? De overkappingen zijn op maat verkrijgbaar. Je kiest zelf de lengte en de breedte.

Interesse in een overkapping die jarenlang meegaat? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.