Je bedrijfsgebouw opwaarderen? Plaats een overdekte inkomhal

overdekte inkomhalWil je je klanten en bezoekers liever niet in de regen laten wachten? Wil je dat de voorgevel van je bedrijfsgebouw de grandeur uitstraalt die hij verdient? Ga dan voor een overdekte inkomhal. Je bezoekers voelen zich extra hartelijk ontvangen, én de ingang van je bedrijf zal zeker niet ontsnappen aan het oog van voorbijgangers. Meer weten? Lees verder en ontdek de talrijke mogelijkheden!

Een bescheiden overkapping

Bij BOzARC vind je overdekte inkomhallen in alle formaten. Zo kan een overdekte inkomhal al een kleine overkapping zijn die plaats biedt voor een tweetal mensen. Inkomhalletjes van dat formaat kun je nog maar moeilijk een ‘hal’ noemen, maar daarom zijn ze zeker niet minder interessant. Kleine overdekte inkomhallen, of deurluifels, komen goed van pas om een zij-ingang dat ietsje meer te bezorgen of om bescheiden bedrijfspanden een stijlvolle entree te geven die past bij de verhoudingen van het gebouw.

Overdekte inkomhal voor vips

Maar als je bedrijfsgebouw aan de grote kant is, zie je je overdekte inkomhal wellicht veel grootser dan dat. Wil je je inkomhal graag enkele meters laten doorlopen? Dat is natuurlijk perfect mogelijk! Rol er voor opendeurdagen of andere speciale gelegenheden een rode loper uit, en je hebt meteen een vip-waardige ingang om ‘u’ tegen te zeggen.

Een overkapping van aluminium

Een overdekte inkomhal die jarenlang meegaat, weinig onderhoud vergt én perfect bij de bedrijfskleuren past? Da’s een aluminiumoverkapping in een RAL-kleur van jouw keuze. Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan en wij sturen zo snel mogelijk onze medewerkers langs om alles op te meten en je precieze wensen te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat je overdekte inkomhal perfect in het plaatje past dat jij voor ogen hebt. Heb je verder nog vragen? Contacteer ons gerust!

Tags: deurluifels, aluminium overkapping, luifel boven deur, overkapping deur, inkomhal, overdekte inkomhal