Skip to main content

overdekt wandelpadStrekt jouw bedrijf zich uit over verschillende afdelingen? En moeten je werknemers en je klanten zich regelmatig in open lucht van punt A naar punt B in je gebouwencomplex begeven? Dan biedt een overdekt wandelpad tussen de verschillende vleugels van je bedrijf een absolute meerwaarde! Zo’n wandelpad of ‘promenade’ – klinkt het niet prachtig? – ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook veelzijdig en dus bijzonder praktisch! Lees verder en ontdek de voordelen van een overdekt wandelpad voor jouw bedrijf. 

Je klanten ontvangen en rondleiden in stijl…

Niets vervelender dan je klanten in de regen te moeten laten wachten! Gelukkig hoeft dat nooit te gebeuren als je de ingang van je hoofdgebouw aankleedt met een deurluifel of, als je het graag groots aanpakt, een overdekte inkomhal. Maar wat gedaan als het maar blijft regenen en je je klanten net een rondleiding wilde geven in het naburige gebouw? Enkele paraplu’s bovenhalen? Als je die in de buurt hebt, tenminste. Niet altijd even handig dus! Bovendien maakt een overdekte promenade je rondleiding zoveel stijlvoller

… en je werknemers trakteren op een overdekt terras

Je overdekte wandelpad kan trouwens zoveel meer zijn dan een stijlvolle verbinding tussen verschillende gebouwen. Je werknemers kunnen het tussen verschillende rondleidingen door ook makkelijk gebruiken als rokersruimte of ’s middags als overdekt terras.

Een overdekt wandelpad in de bedrijfskleuren

Je hebt ongetwijfeld veel aandacht besteed aan de inrichting van je bedrijf. Als zaakvoerder wil je je werknemers een veilige én aangename werkomgeving bieden, die ook op esthetisch vlak perfect in lijn ligt met het imago van je bedrijf. Ja? Dan zitten we op dezelfde golflengte! BOzARC plaatst alleen maar overdekte wandelpaden, inkomhallen, terrasoverkappingen, … die uitstekend bestand zijn tegen zware weersomstandigheden. Dankzij onze brede waaier RAL-kleuren kun je ook gerust zijn dat je gloednieuwe overdekte wandelpad straks één mooi plaatje vormt met de rest van het gebouw.

Wist je datalle overkappingen van BOzARC CE-gekeurd zijn? Je bedrijf investeert dus gegarandeerd in een kwalitatief, duurzaam en veilig product.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat!