Skip to main content

deurluifelDe beste reclame voor je eigen zaak is je eigen zaak zelf. Zorg er dus voor dat je bedrijfsgebouwen de trots uitstralen die je elke dag voor je werk voelt. Niet alleen je bedrijfsnaam, logo en voorgevel zijn belangrijk. Je inkomhal en andere eyecatchers vormen ook een grote meerwaarde die je extra klanten kunnen opleveren.

Zet je zaak op de kaart

De eerste indruk telt ook bij bedrijven. Je bedrijfspand naast een drukke steenweg moet op alle mogelijke manieren de aandacht trekken. Een deurluifel helpt je daarbij. Je maakt er een professionele indruk mee die mensen duidelijk maakt dat je hen graag ontvangt en hen snel je diensten aanbiedt. Een gebogen deurluifel creëert een ruimtegevoel dat een uitnodigend effect heeft op voorbijgangers.

Zet je ingang in de kijker

Heel wat bedrijfsgebouwen zijn opgebouwd uit grote glaspartijen. Daarmee toon je maximaal je productaanbod, maar vaak is het niet helemaal duidelijk waar de toegangsdeur staat. Sta potentiële klanten geen moment van twijfel toe: begeleid hen naar binnen met de sterke visuele impact van een deurluifel. Je scoort tweemaal: de luifel oogt aantrekkelijk en zorgt voor de aantrekking van klanten.

Heet je gasten welkom met een deurluifel

Een deurluifel maakt het je gasten gemakkelijk. Niet alleen zien ze waar ze je gebouw betreden, je biedt hen ook onderdak: erg belangrijk als het regent en je gasten nog even buiten moeten wachten na het aanbellen. Je eigen zaak is er ook bij gebaat: beleefde gasten sluiten hun paraplu buiten en schudden het water eruit voor ze je zaak betreden.

Ga voor een duidelijke stijl

Deurluifels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, lengtes en breedtes. Je bevestigt ze volledig aan de gevel of laat ze rusten op aluminium steunpalen waarvan je de kleur zelf kiest. Ook met die kleurkeuze trek je de aandacht. Maak zo een duidelijk onderscheid tussen hoofdtoegang, zij- en dienstingangen.

Ook je personeel waardeert je luifel: ze beschermt hen bij het openen en sluiten van de toegangsdeuren en zorgt voor beschutting tegen de regen tijdens (rook)pauzes.

Verhoog je rendement

Zet je inkomhal optimaal in de kijker: plaats naast je stijlvolle deurluifel opvallend wapperende vlaggen, een verlicht reclamebord en mooie beplanting. Ook mogelijk: een volledig overdekt wandelpad van voetpad tot voordeur.

Als je klanten een verzorgde voortuin zien, weten ze dat daarachter een kwalitatief bedrijf schuilgaat.