Skip to main content

windscherm terrasJe klanten zitten op je terras en hebben net hun bord met een heerlijk geurende visschotel voorgeschoteld gekregen, maar plots steekt de wind op en waait er stof en zand hun richting uit. Herken je het scenario? Dan ben je vast niet de enige. Wind kan een echte spelbreker zijn tijdens de zomer in de horeca, en niet alleen voor wie een zaak uitbaat op de zeedijk.

Dankzij een windscherm hoef je niet te vrezen voor windvlagen en kunnen je klanten zorgeloos genieten van hun maaltijd en hun drankje.        

Een windscherm in combinatie met een terrasoverkapping

Een windscherm houdt je klanten dan wel uit de wind, maar wat als het regent? Bij een plotse stortbui moeten ze zich vliegensvlug naar binnen reppen. En jij moet er als uitbater mee voor zorgen dat hun eten niet door de regenbui wordt verpest. Gelukkig bestaat er een alternatief om dat soort scenario te vermijden. Dankzij een terrasoverkapping kunnen je klanten rustig blijven zitten, terwijl de regen met bakken uit de hemel komt. Terrasoverkappingen hebben een transparante dakbedekking en staan garant voor een open, lichte en luchtige sfeer.

De aluminium profielen zien er stijlvol uit en kun je perfect bij de stijl van je horecazaak laten passen. 

Een glazen zijwand als alternatief

In plaats van een uitschuifbare zijwand kun je ook voor een glazen zijwand kiezen. Het gehard glas met een dikte van 5 millimeter garandeert duurzaamheid en veiligheid. De aluminium profielen worden netjes gepoederlakt in dezelfde kleur als de profielen van je terrasoverkapping. Je hebt de keuze uit de standaardkleuren (zilvergrijs, bruin, antraciet grijs, wit en crème wit), maar ook uit tientallen RAL-kleuren

Wist je trouwens dat BOzARC tien jaar lang een garantie biedt tegen breken of barsten van de dakplaten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat!