Skip to main content

windscherm Veel mensen beschouwen hun terras als een heus verlengstuk van hun interieur. Je legt er een volwaardige vloer, plaatst comfortabele meubelen, een mooi gedekte tafel, sfeervolle accessoires, ... Kortom, je haalt binnen naar buiten. Helaas wil het klimaat niet altijd mee, en zijn zwoele zomeravonden in ons land eerder uitzondering dan regel. De oplossing: een windscherm waarmee je je terras in een handomdraai weerbestendig maakt!

Haal meer uit je windscherm

Met een windscherm van BOzARC ben je optimaal beschut tegen gure wind en zijdelingse regenvlagen. Je verhoogt tegelijk de gevoelstemperatuur óf je houdt er felle zijwaartse zonnestralen mee tegen. Bovendien biedt een terrasscherm je een geborgen gevoel, creëert het meer privacy, en houdt het ongewenste inkijk van passanten of buren tegen.

Terrasscherm in glas

Ben je op zoek naar een windscherm voor je tuin, terras of balkon? Dan vind je vast en zeker je gading in het aanbod van BOzARC! We bieden permanente windschermen in gehard glas. Wil je graag maximale doorkijk voor een extra ruimtelijk gevoel? Dan kies je resoluut voor transparant glas. Als je liever geborgen en privé zit, ga je voor ondoorzichtig glas of een strook opaal – het beste van twee werelden. De strakke profielen in aluminium worden gepoederlakt in een RAL-kleur naar keuze. Zo stem je je windscherm netjes af op de stijl en sfeer van je terras.

Uitschuifbaar windscherm

Wil je je terras liever zo open mogelijk houden? Dan is een uitschuifbaar windscherm voor je terras de beste optie. Bij mooi en rustig weer geniet je onbekommerd van het uitzicht. En als de wind opsteekt, schuif je het doek simpelweg open. De uitschuifbare windschermen van BOzARC zijn duurzaam en van de allerbeste kwaliteit. Je kiest uit verschillende materialen van doeken. En voor de omkasting pik je een kleur naar keuze uit het brede RAL-gamma.

Tip: met een terrasscherm zet je ook je jacuzzi of loungehoek uit de wind, en creëer je een windstil en intiem plekje langs het zwembad!