Skip to main content

In een buitenjacuzzi geniet je het hele jaar door.Outdoor living staat vandaag hoog op de agenda. Wie wil er niet genieten van zijn tuin, terras en het buitenleven? Om helemaal tot rust te komen en met volle teugen te genieten, is een buitenjacuzzi ideaal. Het is de ideale combinatie van comfort en wellness. Bovendien kun je er het hele jaar door van genieten. In dit artikel kom je er alles over te weten!

Maak een wellness-oord van je tuin

Je tuin en terras vormen tegenwoordig het verlengde van je woning. Zodra het weer het toelaat maak je er gebruik van en wanneer de zon schijnt en er vrienden op bezoek zijn, is het volop genieten. Een lekker, zomers diner tot in de late uurtjes: wie zegt daar nu nee tegen? Maar je kunt nog een stapje verder gaan en de wellness-kaart trekken. Een buitenjacuzzi is ideaal om tijd te nemen voor jezelf en je hoofd leeg te maken. Samen met je partner genieten van een deugddoend bubbelbad? Met een buitenjacuzzi wordt dat telkens een moment om naar uit te kijken.        

Buiten genieten in de zomer én de winter

Een jacuzzi of whirlpool spreekt tot de verbeelding. Je raakt helemaal ontspannen dankzij de opborrelende luchtbellen en masserende waterstralen. Maar je hoeft niet naar de sauna te gaan om ervan te kunnen genieten. Een buitenjacuzzi installeer je op je terras of in je tuin, en je maakt er gebruik van wanneer je maar wil. ’s Avonds laat na een drukke werkdag of ’s morgensvroeg in het weekend: het is allemaal mogelijk. Ook in de winter geniet je van een deugddoende jacuzzibeurt. Terwijl de temperatuur onder het vriespunt gaat, zit jij lekker warm en comfortabel in je jacuzzi.

Een buitenjacuzzi met overkapping

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Ga dan voor een buitenjacuzzi met overkapping. Op die manier ben je er zeker van dat je hem altijd kunt gebruiken. Dankzij een overkapping ben je namelijk beschermd tegen regen, wind én sneeuw. 

Wist je trouwens dat de warmte van het water in de jacuzzi door de overkapping wordt tegengehouden? Op die manier ontstaat er als het ware een warme en aangename cocon waarbinnen het op-en-top genieten is!