Skip to main content

afdak terrasEen zomers diner, een barbecue of een gezellig aperitief: op je terras is het heerlijk genieten van het buitenleven. Om te vermijden dat een regenbui de pret komt verstoren, neem je het best het zekere voor het onzekere en plaats je een terrasoverkapping met een degelijk en stijlvol afdak.

Een stijlvol afdak voor je terras

Je kunt pas ten volle van je terras genieten als het comfort optimaal is en je in een aangename omgeving vertoeft. Net zoals de profielen van je overkapping moet ook de dakbedekking er stijlvol uitzien. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Een transparante dakbedekking biedt een optimale lichtinval.
  • Een witte, zonwerende dakbedekking biedt te allen tijde schaduw.
  • Een fumé dakbedekking houdt felle zonnestralen tegen, maar laat wel licht door.

Een terrasafdak in polycarbonaat

Het afdak van je terras moet tegen een stootje kunnen. Regen, hagel, afwaaiende takken en zelfs dakpannen: het zou zonde zijn als extreme weersomstandigheden de dakbedekking van je terras beschadigen. Om aanzienlijke kosten te vermijden, kies je maar beter een materiaal dat uitermate stevig is. Polycarbonaat is een kunststof die bestand is tegen guur weer en is amper stuk te krijgen.

Bij BOzARC hebben we het volste vertrouwen in onze dakbedekkingen. We bieden namelijk tien jaar garantie op barsten en breuken.

Een duurzame terrasoverkapping

Dankzij een terrasoverkapping kun je het hele jaar door genieten op je terras. Om er jarenlang genot van te hebben, is het belangrijk om duurzame materialen te kiezen die de tand des tijds doorstaan. Aluminium en polycarbonaat voldoen beide aan strenge duurzaamheidsvoorwaarden en garanderen een lange levensduur.

Wil je het zekere voor het onzeker nemen? Ga dan in zee met een specialist die knowhow en ervaring combineert. Op zoek naar een afdak voor je terras of advies op maat nodig? Neem gerust contact op met onze adviseurs.