Skip to main content

terrasoverkappingHou je van het buitenleven en geniet je ervan om ook wanneer het weer niet meezit van de frisse lucht te genieten? Dankzij een terrasoverkapping kun je het hele jaar door buiten op je terras vertoeven. Je bent beschermd tegen regen en sneeuw, en bij felle zonnestralen biedt een zonwerende dakbedekking soelaas. Geen zorgen dus als je te maken krijgt met een plotse regenbui tijdens het barbecueën!

Een terrasoverkapping op maat

Hoeveel ruimte heb je en hoe hoog en hoe breed moet je terrasoverkapping zijn? Geen enkele situatie is dezelfde en er moet telkens met specifieke eisen rekening worden gehouden. Net daarom is standaardisering doorgaans geen goede oplossing. Maatwerk is onmisbaar!       

BOzARC is de trotse bezitter van een gepatenteerd bolgewricht. Het zorgt ervoor dat de terrasoverkappingen volledig op maat gemaakt kunnen worden. Heb je een overkapping nodig met specifieke technische vereisten? Dan kunnen wij een oplossing bieden.

De troeven van een aluminium terrasoverkapping

Een terrasoverkapping moet er stijlvol uitzien, lang meegaan en ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn. Een aluminium terrasoverkapping speelt perfect in op al die eigenschappen. Je hebt tal van mogelijkheden op het gebied van uitvoeringen en kleuren. De standaardkleuren zijn zilvergrijs, bruin, antractiet grijs, wit en crème wit. Daarnaast zijn alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Het onderhoud van een aluminium terrasoverkapping is – in tegenstelling tot hout – kinderspel. Een neutraal schoonmaakproduct en lauw water volstaan.

Tip: Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Combineer dan een terrasoverkapping met een uitschuifbare zijwand of een glazen wand. Zo zit je altijd uit de wind!

Nog vragen of extra info nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze toonzalen.