Skip to main content

Oplossingen op maat voor elk project: grote overkappingenElk project is anders. Een standaardbouwpakket voor één soort overkapping kan onmogelijk voldoen aan de specifieke eisen van al die verschillende projecten. Daarom werkt BOzARC met een modulair systeem voor carports, terrasoverkappingen en andere luifels: de basis is altijd hetzelfde, maar de grootte, hoogte en afwerking kies je volledig zelf. BOzARC heeft veel ervaring opgebouwd met grote en unieke projecten, zoals een parkeergarage, een ingebouwde trapluifel en een overdekt petanqueveld. Ontdek wat BOzARC voor jouw project kan betekenen.

Welke oplossing zoek jij?

  • Wil je een dubbelgrote carport, zowel voor je auto als je mobilhome?
  • Wil je een terrasoverkapping en zonneluifel op maat van je woning?
  • Op zoek naar een weerbestendige oplossing voor rokende medewerkers en klanten?
  • Al gedacht aan een ruime, overdekte fietsenstalling op je parkeerterrein?
  • Misschien wil je een deel van de speelplaats van je school overkappen?
  • Of het gemeentelijk petanqueveld ook met regenweer bespeelbaar maken?

Van carport tot overdekte speelplaats: modulair systeem

Het grote voordeel van een BOzARC-overkapping is dat de basis altijd hetzelfde is. Of je nu een typische carport wil voor je gezinswagen of een oplossing op maat voor jouw bedrijf, alle constructies bestaan uit een oerdegelijk aluminium frame en een overkapping uit onbreekbaar kunststof polycarbonaat.

Afhankelijk van de projectvereisten, kan de luifel vrijstaand gebouwd worden, of net tegen een gevel gemonteerd worden. De overkapping kan transparant, zonwerend of warmtewerend. Wanneer de bouwheer bijzondere vereisten heeft van de overkapping, stelt BOzARC slimme oplossingen op maat voor. De constructie met het aluminium frame laat ruimte voor heel wat bouwtechnische mogelijkheden. Een gekantelde luifel of een dubbele overkapping zonder centrale steunpilaren behoort absoluut tot de mogelijkheden. En uiteraard zijn de aluminium frames beschikbaar in alle RAL-kleuren, zodat de luifel naadloos aansluit bij elke architectuurstijl.

Comfort en uitstraling

Aan welke toepassingen je ook denkt, een overkapping biedt comfort aan je medewerkers, bezoekers en klanten. Dankzij een overkapping aan de inkomhal moet niemand in de regen wachten en een overdekte fietsenstalling is wellicht het grootst mogelijke geschenk voor je sportieve collega’s. Bovendien oogt een carport, terrasoverkapping of andere luifel van BOzARC professioneel en stijlvol. Wanneer je zo’n aluminium luifel ziet, weet je: dit is topkwaliteit.

Meer weten over de BOzARC-oplossingen voor grote projecten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.