Skip to main content

carport bouwenWie een carport wil plaatsen, is snel geneigd om even bij de doe-het-zelfzaak langs te gaan en een eenvoudige zelfbouwkit te kopen. Gewoon het nodige materiaal in huis halen, een zaterdag reserveren om de handen uit de mouwen te steken, de handleiding volgen en klaar is Kees.

Het lijkt een goed idee, maar is het dat ook? Wij maken je wegwijs.

Een duurzame carport

Een carport moet bij de stijl van je woning passen en het geheel naar een hoger niveau tillen. Maar daarnaast is een degelijke plaatsing minstens even belangrijk. Alleen als je carport – voor je auto, mobilhome of caravan – op de juiste manier is geplaatst, gaat ze jarenlang mee. En daar komt meer bij kijken dan je op het eerste gezicht denkt:

  • fundering
  • muurbevestiging
  • degelijkheid van de profielen
  • materiaal van de dakbedekking

Maatwerk is een must

Een carport bouwen is per definitie maatwerk. De afmetingen, de kleur van de profielen, het soort dakbedekking: elk project ziet er anders uit. Bij BOzARC slagen we erin om telkens aan de specifieke noden te voldoen en carports op maat af te leveren. Hoe we dat doen? Door een uniek gepatenteerd bolgewricht te gebruiken waarmee we elke carport op maat kunnen maken.

Een carport bouwen is specialistenwerk

Dat een carport bouwen specialistenwerk is, ondervinden we dagelijks. Dankzij onze ervaring en knowhow worden alle details besproken met de klant en tot in de puntjes afgewerkt.

Bovendien beschikken al onze carports over het wettelijk verplichte CE-keurmerk. Ze werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte, wat bewijst dat onze carports aan strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid en kracht voldoen.

Wil je meer weten over de plaatsing van een carport? Neem dan contact op met onze adviseurs!