Skip to main content

materiaal carport Sta je op het punt om een carport te installeren? Dan moet je een aantal knopen doorhakken die een impact hebben op de uitstraling, de levensduur én de kwaliteit van je carport. De kleur en de afmetingen zijn belangrijke factoren, maar het materiaal is minstens even belangrijk. Wij maken je wegwijs.

De kracht van een aluminium carport

Aluminium wordt in tal van toepassingen gebruikt en dat is niet verwonderlijk als je de troeven op een rijtje zet:

  • Het is een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal.
  • Aluminium is veelzijdig en heeft een lange levensduur.
  • Het kan in verschillende kleuren worden afgewerkt.
  • Maatwerk is altijd mogelijk.

Voor onze carports zweren wij ook bij aluminium. De profielen worden gepoederlakt in je favoriete kleur. Je hebt de keuze uit alle RAL-kleuren: van grasgroen over felgeel tot marineblauw. Op die manier vind je zeker een carport die bij je smaak en bij de stijl van je woning past.

Een dakbedekking in polycarbonaat

Regen, sneeuw, hagel en zelfs afvallende takken: de dakbedekking van een carport moet tegen een stootje kunnen. Voor de dakbedekkingen van al onze carports gebruiken we massief polycarbonaat, een uitermate stevige kunststof die jarenlang meegaat en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Je hebt de keuze uit een transparante uitvoering, een witte, zonwerende afwerking of een fumé dakbedekking.

Tegen barsten en breuken van de dakbedekking bieden we trouwens tien jaar garantie!

De ideale combinatie van degelijkheid en stijl  

Het materiaal van je carport bepaalt de duurzaamheid, maar is ook van belang voor de uitstraling. Aan de hand van de stijl van je woning kies je de geschikte afwerking, zodat je een mooi, harmonieus geheel krijgt dat een lust is voor het oog én je auto, caravan of mobilhome het hele jaar door beschermt.

Tip: dankzij het gebruik van een uniek, gepatenteerd bolgewricht bieden we voor elk project maatwerk aan.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor advies of vraag een gratis offerte aan.