Skip to main content

Ook in de zomer ben je gebaat bij een carport.Een carport in de zomer? Het lijkt op het eerste gezicht misschien geen voor de hand liggende combinatie, maar niets is minder waar. Ook tijdens de zomer moet je auto beschermd worden tegen weer en wind, en natuurlijk tegen uv-stralen. Op die manier blijft hij er piekfijn uitzien en gaat hij langer mee.

Stal je auto op een veilige plaats

De zon die hoog aan de staalblauwe hemel staat, lange en zwoele avonden: de zomer is synoniem met warme dagen. Maar al te vaak – zeker in ons landje – wordt de hitte afgewisseld met hevige onweders die lelijk huishouden. En daar horen in sommige gevallen vallende takken, hagel of een afwaaiende dakpan bij, die je auto jammer genoeg kunnen beschadigen met de nodige kosten tot gevolg. Een carport biedt hier soelaas. De dakbedekking in polycarbonaat kan tegen een stootje en beschermt je auto, ook bij grillige weersomstandigheden.  

Je wagen blijft in optimale staat

Een carport met een aluminium frame en een onbreekbaar kunststof dak biedt tal van voordelen:

  • Dankzij het gepatenteerde bolgewricht zijn de carports volledige op maat verkrijgbaar.
  • De profielen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, van zilvergrijs over okergeel tot felrood.
  • Voor een stevige fundering kies je tussen palen of vloerplaten (voor verharde ondergrond).

Goed om te weten: wij bieden 10 jaar garantie tegen het breken en barsten van de carport-platen.

Een carport in tal van uitvoeringen

Heb je een landelijke of moderne woning? Net door de veelzijdigheid van onze carports vind je er zeker een die bij de stijl van je woning past. Meer zelfs: een carport vormt een esthetische meerwaarde voor je woning!

Interesse? Kom onze carports met eigen ogen aanschouwen in een van onze toonzalen. Je kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.