Skip to main content

Dakstructuur carportBOzARC gaat voor het ideale evenwicht tussen visuele uitstraling en gebruiksgemak. De gebogen dakstructuur is daarbij de beste optie. Je zal zien dat deze carport ook bij jouw woning een meerwaarde vormt die je niet meer kwijt wil.

De carport: een sluitende oplossing

Je kiest voor een carport om je wagen te beschermen tegen regen, hagel en UV-straling. Je wil meer comfort, een wagen die minder snel vuil wordt en in de winter ijsvrij blijft.

De carport is dan een uitstekende oplossing. De gebogen structuur vermindert alle storende weerfactoren, zodat je ’s ochtends meteen de baan op kan.

Visueel aantrekkelijke constructie

De gebogen dakstructuur zorgt voor meer ruimte onder de carport en versterkt op die manier het ruimtegevoel. Dat ervaar je zowel bij het binnenrijden als bij het in- en uitstappen. Het uitzicht doorheen de carport zorgt voor een luchtigheid die omsloten ruimtes groter doet aanvoelen. Dankzij de kromming ondervind je geen hinder voor auto-antennes en dakkoffers.

Verhoogde stevigheid

De aluminium constructie zorgt voor ultieme stevigheid, de panelen van de onbreekbare kunststof polycarbonaat houden stand bij hevige weersomstandigheden. Op de afwerking van de carport krijg je zelfs tien jaar garantie. Het naar boven toe gebogen dak combineert optimale weerstand met efficiënte afvoer van sneeuw, regen en vallend vuil. Zo blijven je carport én je wagen veilig en zuiver.

Eindeloze mogelijkheden

In functie van je woning, je oprit en je garage beslis je samen met een expert welk type carport voor jou het best geschikt is. Je bepaalt de grootte, de oriëntatie en de aanhechtingspunten aan je woning of kiest een vrijstaande carport op stevig verankerde palen. In bijna alle situaties kun je de dakstructuur combineren met één of meer zijwanden. Ook regenafvoer kan eenvoudig geïntegreerd worden. Heb je twee wagens, een mobilhome of caravan? Dan passen we de  afmetingen van je carport toch gewoon aan.

Je eigen voorkeuren

De aluminium onderdelen kunnen in elke RAL-kleur worden afgewerkt. De bovenpanelen kunnen doorzichtig, mat of fumé worden geïnstalleerd: je bepaalt zelf hoeveel zon je door je carport laat schijnen. En wat dacht je van geïntegreerde verlichting?

Koppel sfeervolle spots aan een bewegingssensor. Zo word je door een gezellig verlichte carport verwelkomd als je ’s avonds laat je oprit oprijdt.