Skip to main content

carport mobilhomeHou je van kamperen en wil je flexibel reizen? Dan is een mobilhome ideaal. Als het slecht weer is of je bestemming niet in de smaak valt, kun je meteen verder reizen. Een mobilhome is een aanzienlijke investering en als je hem op stal plaatst, moet hij voldoende beschermd worden tegen hagel, vallende takken of afwaaiende dakpannen. Is een carport daar een goede oplossing voor? Of net niet? Wij maken je wegwijs!     

Garage of carport?

Een mobilhome is hoger, langer en dikwijls ook breder dan een auto. Mobilhomes passen dan ook niet in gewone garages. Uiteraard kun je een garage op maat laten bouwen, maar dat kost een aardige duit. Beter en verstandiger is het om een carport voor je mobilhome te laten plaatsen. Je hebt twee opties: een vrijstaande carport (in je tuin bijvoorbeeld) of een carport tegen je gevel.

Carport voor je mobilhome? Ga voor maatwerk!

Mobilhomes zijn er in allerlei vormen en afmetingen. Je hebt dan ook een carport op maat nodig die perfect aan de lengte, de breedte en de hoogte van je mobilhome is aangepast. Wat de overkapping betreft, is een gebogen dakstructuur ideaal. Er is dan geen dwarsbalk aanwezig, zodat je mobilhome nooit beschadigd kan raken wanneer je hem onder je carport rijdt.  

Verder zorgen wij ervoor dat je carport perfect bij je gevel past en zelfs een meerwaarde voor je huis vormt. Wist je trouwens dat we 10 jaar garantie bieden tegen het breken en barsten van de platen?

Met of zonder zijwanden?

Wil je het zekere voor het onzekere nemen en je mobilhome optimaal beschermen? Opteer dan voor zijwanden. Zo blijft je mobilhome altijd uit de wind en de regen! 

Meer weten of advies op maat nodig? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!