Skip to main content

carport caravan of mobilhomeNiet genoeg plaats om een garage te bouwen? Of ben je op zoek naar een alternatief dat veel minder kost? Dan biedt een carport de ideale oplossing. Een carport is duurzaam, praktisch en ziet er bovendien mooi uit. Niets dan voordelen! 

Auto zonder garage

Om je auto te beschermen heb je helemaal geen dure garage nodig. Met een carport bescherm je je wagen tegen allerlei slechte weersomstandigheden die schade aan je auto kunnen toebrengen. Je auto wordt veel minder snel vuil en je hoeft hem ook niet op straat te laten staan. Van sneeuw of vallende bladeren heb je evenmin last. En dat krabbertje boven halen bij vriesweer? Ook dat is verleden tijd met een carport.

Veelzijdigheid van een carport

Carports worden niet enkel gebruikt om auto’s onder te zetten, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden. Je kunt bijvoorbeeld ook fietsen onder de carport bewaren. Ook een caravan of mobilhome behoort tot de mogelijkheden; er bestaan namelijk extra hoge carports Dankzij zo’n carport beperk je het onderhoud van je mobilhome tot een minimum, zodat je in de zomer zorgeloos naar je favoriete vakantieoord kunt vertrekken.

De carports worden volledig op maat gemaakt, maar zijn ook als standaardmodel verkrijgbaar. Bovendien is het mogelijk om de carport van glazen zijwanden te voorzien. Zo krijgt je mobilhome of caravan nog meer bescherming. Het lichtdoorlatende dak en de glazen zijwanden zorgen er trouwens voor dat je carport altijd helder en licht is. Dat is wat anders dan een donkere garagebox! En wil je dat de carport tegen je huis wordt gebouwd? Ook dat is mogelijk!

Combineren met een tuinhuis

Een goeie manier om extra bergruimte te creëren is om je carport aan een tuinhuis te verbinden. Op die manier kun je eenvoudig al je spullen opbergen en hoef je geen twee aparte gebouwen te bouwen.

Overtuigd van de voordelen van een carport? Kom langs in een van onze toonzalen en bewonder onze overkappingen.