Skip to main content

design carportDesign is synoniem met stijl en elegantie. Dat geldt voor interieurinrichting, maar evengoed voor outdoor. Zo kan ook een design carport de look van je woning naar een hoger niveau tillen. Als je de juiste keuzes maakt – qua materiaal en afwerking – creëer je een harmonieus geheel waarvan de onderdelen elkaar versterken.

Een design carport op maat van je wensen

Een carport is ideaal voor wie geen ruimte heeft voor een extra garagebox, maar zijn auto toch wil beschermen. Het is een fraaie en efficiënte oplossing die een optimale prijs-kwaliteitverhouding biedt. Bovendien kunnen carports volledig op maat van je wensen gemaakt worden.

Onze carports zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. In samenspraak met onze adviseurs kies je de gewenste hoogte en de breedte. Dankzij het gebruik van een uniek, gepatenteerd bolgewricht kunnen we in elke situatie maatwerk aanbieden.     

Carports in meerdere kleuren en formaten

Een carport voor je auto, een caravancarport of een exemplaar voor je mobilhome? Een enkele

carport naast je woning of een dubbele in je tuin? Het is allemaal mogelijk. Ook met de afwerking kun je allerlei kanten uit. Onze design carports zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De aluminium profielen worden door een specialist gepoederlakt in de kleur van je keuze.         

Design en degelijkheid gaan hand in hand

Een carport is pas geslaagd als hij een natuurlijk verlengstuk van je woning is. Maar behalve uitstraling is degelijkheid minstens even belangrijk. Zowel de profielen als de dakbedekking krijgen het hard te verduren en moeten bestand zijn tegen extreme weeromstandigheden – sneeuw en koude in de winter en felle UV-stralen tijdens de zomer.

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Samen met jou gaan onze adviseurs op zoek naar een design carport die het best bij jou past.