Skip to main content

carport dakbedekking Ben je op zoek naar een carport? Dan is het uitermate belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Dat is namelijk bepalend voor zowel de kwaliteit van je carport als voor de uitstraling. Een carportbedekking in massief polycarbonaat combineert het beste van twee werelden. Wij maken je wegwijs.     

Kenmerken van massief polycarbonaat

Massief polycarbonaat is een uitermate stevige en onbreekbare kunststof. Het is een thermoplastisch polymeer dat jarenlang meegaat en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Zelfs afvallende takken of dakpannen hebben geen schijn van kans tegen massief polycarbonaat.  

Zo wordt je auto, caravan of mobilhome altijd beschermd als het hevig regent, hagelt of sneeuwt. Het resultaat? Je voertuig blijft in goede staat en gaat langer mee.  

Verschillende soorten dakbedekking

Carportdakbedekkingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Een transparante dakbedekking garandeert een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval.
  • Een fumé dakbedekking laat licht door, maar filtert de extreme hitte.
  • Een witte, zonwerende dakbedekking creëert schaduw onder je overkapping.

Een dakbedekking in massief polycarbonaat én aluminium profielen

Een dakbedekking in massief polycarbonaat ziet er stijlvol uit en biedt je woning een instant meerwaarde. Hetzelfde geldt voor de aluminium profielen, die verkrijgbaar zijn in alle RAL-kleuren. Je kunt profielen kiezen die naadloos passen bij de stijl van je woning: van klassiek over landelijk tot hypermodern. Zo vormen je carport en je woning een mooi uniform geheel.     

Meer weten over de dakbedekking van carports of advies op maat nodig? Breng een bezoekje aan een van onze toonzalen of neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar!