Skip to main content

caravan carportDe vakantie zit er voor de meeste mensen alweer op. Mooie liedjes duren helaas niet lang. Tijd dus om je caravan op te bergen. Maar hoe doe je dat? Want je wil natuurlijk dat hij zo lang mogelijk meegaat en dat je er volgend jaar opnieuw gebruik van kunt maken. Met een carport voor een caravan is dat zo opgelost.

Optimale bescherming voor je caravan

De carports van BOzARC bieden het hele jaar door de beste bescherming voor je caravan. De caravan is beschermd tegen wind, regen, hagel, kiezelsteentjes en afvallende takken. Geen last meer van die eeuwige plensbuien! Bovendien geniet je het hele jaar door van het uitzicht van je caravan, omdat de carport voor een gedeelte open is. De herinnering aan je fantastische vakantie is op die manier niet ver weg.

Caravancarports op maat

De dakbedekking van de carport is vervaardigd uit kunststofpolycarbonaat en is onbreekbaar. De carports worden in standaardmaten geleverd of worden gemaakt op maat van je caravan. De afmetingen en de kleur ervan kies je helemaal zelf. Het is ook mogelijk om zijwanden te integreren of om de carport tegen de zijgevel van je huis te bouwen. Bovendien hebben de carports een gebogen dak, waardoor je geen problemen ondervindt als je eronder rijdt.

Ook voor mobilhomes

Beschik je over een mobilhome? Ook dat vormt geen probleem. Voor een luxueuze mobilhome, die extra bescherming verdient, zijn er aangepaste modellen beschikbaar. Carports voor mobilhomes zijn namelijk hoger dan standaardmodellen omdat de lengte en breedte aan je voertuig worden aangepast. Ook deze carports hebben een gebogen dak.

Vind jij dat je caravan of mobilhome ook een mooi plaatsje verdient? Kom langs in een van onze toonzalen en onze technische adviseurs beantwoorden je vragen met veel plezier.