Skip to main content
aluminium carport caravanJe caravan was ongetwijfeld een hele investering. En dat die investering de moeite was, daar twijfelen we ook niet aan! Want wat is er mooier dan zomaar op vakantie te kunnen vertrekken naar om het even waar? Eenmaal thuis wil je je huisje op wielen natuurlijk graag weer veilig wegstallen tot de volgende vakantie, maar wat als je garage niet groot genoeg is of je gewoonweg geen garage hebt? Een carport voor je caravan is in dat geval de ideale oplossing.

Je caravan staat altijd veilig

Wind, regen, sneeuw, storm, hagel, … Als je caravan continu buiten staat, krijgt hij het zwaar te verduren. Tenzij je hem onder een carport zet! Een carport van BOzARC kan, op z’n zachtst gezegd, tegen een stootje. We werken dan ook niet voor niets met onbreekbaar polycarbonaat. Bovendien zijn de overkappingen van BOzARC CE-gekeurd. Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd dus!

Tip: Kies voor een carport met zijwanden om je caravan optimaal te beschermen.

Besparen met een carport voor je caravan

Natuurlijk kun je ook gewoon een extra grote garagebox huren voor je caravan. Maar waarom zou je je daaraan geld uitgeven, als je je caravan even veilig kunt wegstallen onder je hoogsteigen carport die levenslang meegaat? Een aluminium carport gaat makkelijk een leven lang mee. Je kunt de kleur van de poederlak trouwens perfect afstemmen op de kleuren van je woning, zodat het precies lijkt alsof je carport altijd al deel uitmaakte van je huis.

Het hele jaar terrasjesweer

Heb je altijd al een veranda of een overdekt terras gewild, maar is het er nog niet van gekomen? Dan is een carport voor je caravan al helemààl het overwegen waard. In combinatie met een windscherm en een gasbrandertje is het onder je carport het hele jaar door heerlijk toeven.

Tip: Kies voor een dubbele carport, zodat je je caravan niet telkens hoeft te verplaatsen wanneer je je terras wilt gebruiken.