terrasoverkapping op maatKijk je ook uit naar de lange zomeravonden die voor de deur staan? Ze zijn synoniem met gezellige etentjes of barbecues die tot in de late uurtjes kunnen duren. Maar jammer genoeg kan het weer in België spelbreker zijn. Gelukkig zijn er hiervoor remedies. Dankzij een terrasoverkapping op maat hou je het te allen tijde droog en draait een lange zomeravond niet uit op een ontgoocheling.

Een regenvrij etentje tot in de late uurtjes

Niets zo heerlijk als een feestje, etentje of barbecue met vrienden of familie. Tot in de late uurtjes kun je gezellig samenzijn en van elkaars gezelschap en, natuurlijk, het lekkere eten en drinken genieten. Zomeravonden lenen er zich perfect toe. Maar Belgische zomerdagen kunnen ook regenachtig en winderig zijn. Wil je vermijden dat de regen en wind roet in het eten gooien? Maak dan gebruik van een terrasoverkapping en laat je mooie avond niet vergallen.

De ideale combinatie van comfort en design

Een terrasoverkapping is de ideale combinatie van comfort en design. Je geniet in weer en wind van de buitenlucht op je terras. Bovendien zien de terrasoverkappingen er erg mooi uit. De kunststof dakbedekking zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel, en de aluminium profielen zien er elegant en eigentijds uit.

Een terrasoverkapping wordt dikwijls ter hoogte van een raam geplaatst dat uitgeeft op de tuin. Dankzij onze terrasoverkappingen wordt de lichtinval niet verstoord en verandert je woonkamer niet in een donkere grot.

Een terrasoverkapping op maat met extra opties

Wil je het zekere voor het onzekere nemen en honderd procent beschermd zijn tegen weer en wind? Kies dan een glazen wand of een uitschuifbare wand in combinatie met een terrasoverkapping. De glazen wand is verkrijgbaar in doorzichtig en ondoorzichtig glas.

Op zoek naar een terrasoverkapping op maat? Neem contact met ons op voor advies op maat!

Showrooms

Provincie Limburg
BOzARC Hasselt

Provincie Noord Holland
Danenberg Shop BV

Provincie Noord Brabant
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Provincie Zeeland
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.